BARCELONA, SPAIN - APRIL 18: Luis Suarez (C) of FC Barcelona celebrates with his team mates Lionel Messi (L) and Neymar of FC Barcelona after scoring the opening goal during the La Liga match between FC Barcelona and Valencia CF at Camp Nou on April 18, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)
 David Ramos / 2015 Getty Images
PUT DO FINALA LP-a

CIJELA SEZONA U 2 MINUTE Pogledajte sjajni video o Barçinom putu prema Berlinu!

Naravno, video obiluje efektnim golovima, asistima i driblinzima, a među njima je i pogodak našeg Ivana Rakitića Manchester Cityju u osmini finala Lige prvaka
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. svibanj 2015. 17:35

Nogometaši Barcelone potvrdili su plasman u finale Lige prvaka iako su u uzvratnoj utakmici polufinala u Muenchenu izgubili od Bayerna 2-3 (2-1). U prvom dvoboju u Barceloni katalonski sastav je slavio s 3-0 i s ukupnih 5-3 prošao u finale, gdje čeka boljega uz dvoboja Real Madrid - Juventus.

Barcelona je očekivano prošla u svoje osmo finale najjačeg europskog klupskog natjecanja, te će 6. lipnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu tražiti svoj peti europski naslov.

Taj su uspjeh u katalonskom klubu proslavili na najbolji mogući način - s kompilacijskim videom u kojem se za manje od dvije sažima cijeli put do finala. Naravno, video obiluje efektnim golovima, asistima i driblinzima, a među njima je i pogodak Ivana Rakitića Manchester Cityju u osmini finala LP.

Pogledajte i uživajte!

Linker
22. rujan 2024 06:29