Milik
 REUTERS/Ciro De Luca / REUTERS
HOROR PO POVRATKU KUĆI

DOK SU NJEGOVI SUIGRAČI SLAVILI POBJEDU ON JE PROŽIVLJAVO NEVIĐENU DRAMU Maskirani pljaškaši napadaču slavnog kluba uperili pištolj u glavu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2018. 15:39

Napadač Napolija, Lorenzo Insigne, je na izdisaju utakmice drugog kola Lige prvaka srušio Liverpool i donio tri velika boda boda svojoj momčadi! Igrala se 90. minuta, Callejon je ubacio loptu s desne strane, a Insigne je uklizao i zabio.

Bila je to 18. uzastopna domaća utakmica Napolija na kojoj je zabio barem jedan gol, a Insigne je na posljednje domaće četiri utakmice Napolija u Ligi prvaka, uvijek načeo mrežu gostiju i zabio prvi gol.

Ipak, iako će većina nogometaša utakmicu u Napulju pamtiti po dobrom isto se ne može reći za poljskog napadača Arkadiusza Milika. Možda je sa svojom momčadi ostvario pobjedu, ali horor koji mu se dogodilo nakon utakmice pamtit će čitavi život.

Naime, spomenuti je Poljak je krenuo kući sa svojim automobilom, ali su ga maskirani huligani presreli na motoru te mu uperili pištolj u glavu i naredili da otvori prozor. Nakon toga su mu ukrali sat vrijedan 20.000 eura. Valja napomenuti kako ovo nije prvi slučaj da su nogometaši meta napada pljačkaša.

Linker
07. svibanj 2024 23:05