SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA Seskimphoto/Seskimphoto/Profimedia
TEŠKA TRAGEDIJA

Foto: Pojavile se fotografije s mjesta strave i užasa! Evo kako je izgledao automobil poginulog nogometaša

Očevid policije je u tijeku, a u idućim danima bi trebali biti poznati i detalji same nesreće
Piše: SNObjavljeno: 11. siječanj 2022. 13:04

Javnost u Turskoj bila je rano jutros u potpunom šoku nakon što se pojavila vijest kako je nogometaš Konyaspora, Ahmet Calik izgubio život u prometnoj nesreći u blizini Ankare.

Potvrda tragedije vrlo brzo stigla je i iz kluba, a jedino što je zasad poznato je da je Calik izgubio kontrolu nad svojim vozilom nakon čega je sletio s ceste, te se nekoliko puta prevrnuo. Iako je Hitna pomoć brzo stigla na mjesto nesreće nažalost mogli su samo konstatirati smrt nogometaša Konyaspora.

Na društevnim su mrežama počele kružiti i fotografije Calikovog vozila, a iz njih je jasno iščitati kako se radi o teškoj nesreći i samo je pravo čudo moglo spasiti turskog nogometaša.

Očevid policije je u tijeku, a u idućim danima bi trebali biti poznati i detalji same nesreće i zašto je Calik izgubio kontrolu nad vozilom.

Calik je ponikao u dresu Genclerbirligija, da bi potom prešao je u Galatasaray u kojem je nastupao do ljeta 2020. godine. Nakon toga branič je potpisao suradnju sa Konyasporom, te je u ovoj sezoni odigrao 18 utakmica.

Linker
14. svibanj 2024 13:36