ORANGE PICS BV/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Orange Pics Bv/Alamy/Alamy/Profimedia
ZANIMLJIV TRANSFER

Hrvat sjajnim igrama oduševio nogometnu legendu! Pitanje je trenutka kad će potpisati s kultnim klubom

Van Bronckhorst ga doživljava kao idealno rješenje u pojačanju napadačkog reda
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 06. srpanj 2022. 11:30

Proteklih se tjedana sporadično spominjalo da Antonio Čolak iz redova PAOK-a odlazi u Glasgow Rangers, a sad je ta informacija dobila potvrdu. Hrvatski napadač sigurno napušta Grčku u odlazi u redove perjanice škotskog nogometa za iznos od 2,5 milijuna funti. Nedavni finalist Europske lige i naš igrač dogovorili su najosnovnije detalje, tako barem tvrdi Daily Record.

Novinar tvrdi da je trener Rangersa Giovanni van Bronckhorst obožavatelj našeg 28-godišnjeg igrača koji je igrajući za Malmö na posudbi u prvom dijelu prošle sezone golovima iz kvalifikacija za Ligu prvaka izbacio škotskog velikana.

"Hrvat je posljednjih nekoliko sezona vodio nomadski život, promijenio je nekoliko klubova, a bio je na vrhunskom nivou tijekom posudbe u Malmöu. Van Bronckhorst ga doživljava kao idealno rješenje u pojačanju napadačkog reda."

image
MIKE KIREEV Nurphoto Via Afp

Lijepo je čuti pohvale čovjeka kao što je Van Bronckhorst, no tako nešto i ne treba čuditi jer je naš igrač igrajući za Malmö u prvom dijelu sezone zabio čak 19 pogodaka.

Vratio se nakon toga u PAOK, s kojim ima još dvije godine ugovora. U Grčkoj ponovno nije bio u najboljem statusu u momčadi te je transfer bio logična opcija. Čolak je, inače, rođen u Njemačkoj, triput nastupio za hrvatsku reprezentaciju, u karijeri je igrao za Karlsruher, Nürnberg, Rijeku, Gdańsk, Hoffenheim, Kaiserslautern, Ingolstadt i Darmstadt.

Linker
26. travanj 2024 23:48