ROBERT FAJT/CROPIX Cropix
SRAZ S OSIJEKOM

Igor Pamić ima velike planove, ali i probleme: Liječnici mu ‘krpaju‘ ljude, sve u cilju lova na senzaciju

Želja je što duže održati susret u egalu i pokušati ozbiljno parirati i zaprijetiti objektivno gledano puno boljem sastavu
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 31. listopad 2023. 13:54

Dolaskom Osijeka nakon više od dvije godine karlovački ljubitelji nogometa moći će u službenoj utakmici na Čavleku pratiti jedan ugledni hrvatski prvoligaški klub. Slaven Belupo, u rujnu 2021. također u Kupu, bio je posljednji prvoligaš koji je nastupio u Karlovcu i tada odnio u Koprivnicu pobjedu 2:0.

Svjesni su u karlovačkim redovima razlike između dva stupnja natjecanja, a posebice dodatnog impulsa koji Osijek ima dolaskom Zorana Zekića za trenera i aktualnim podizanjem forme, rezultata i atmosfere u klubu s Drave. Uloga favorita u potpunosti je na stranu gostiju, no neće se Karlovac 1919 sa svojim trenerom Igorom Pamićem predavati.

Iako, domaćin je u velikim problemima s prorijeđenim igračkim kadrom, izvan stroja zbog ozljeda su već duže vrijeme Bunoza, Pausić, Li, Kristaj i Knezović, a nakon posljednje ligaške utakmice u Belišću toj se listi pridružio i Tankosić. Doduše, postoji mogućnost da zdravstvena služba nekoga “zakrpa”, pa će se neposredno prije susreta odlučiti mogu li pojačati konkurenciju i istrčati na teren.

image
ROBERT FAJT/CROPIX Cropix

Očekuje se prolazak Osijeka, sve drugo bila bi senzacija, ali Karlovac 1919 maksimalno ozbiljno shvaća ovaj sraz i želi se predstaviti u što boljem izdanju. Ne žele biti bezazlen rival, pokušat će uštopati suparničku kvalitetu. Pripremni pristup je s punim angažmanom i zaigrat će najbolji sastav, bez obzira što je u subotu iznimno važan ligaški dvoboj s Opatijom.

S realnošću, ali ne bez nade čeka se dolazak Osječana. Želja je što duže održati susret u egalu i pokušati ozbiljno parirati i zaprijetiti objektivno gledano puno boljem sastavu. Jer, u Kupu ipak sve je moguće. Kupnjom karte za ovu kup utakmicu (zapadna tribina 8€, a za istočnu natkrivenu 10€), ujedno se dobiva i mjesto na tribini za 12. kolo 2. NL protiv Opatije, odnosno osigurava se ulaz za dupli ovotjedni program na karlovačkom stadionu.

Linker
25. travanj 2024 07:36