Niko Kovač i Max Kruse

 EDUARD MARTIN/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
‘IZBACILI SU ME‘

Igrač koji je zaratio s Kovačem otkrio da vodi borbu s neugodnom bolesti: ‘Ne želim da mi gledaju stražnjicu‘

‘Bilo je puno drugih igrača koji su to radili‘, rekao je Kruse
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2024. 15:09

Max Kruse, bivši njemački reprezentativac, otkrio je da vodi 10-godišnju borbu sa zdravljem. Centarfor koji je odigrao 14 međunarodnih utakmica u dresu Elfa, i pritom postigao četiri gola, također je bio dugogodišnji igrač u Bundesligi, gdje je stigao do brojke od preko 300 nastupa za klubove poput Wolfsburga i Union Berlina.

Sada u mirovini, 36-godišnjak se vratio u javnost kao sudionik njemačke verzije Big Brothera, gdje je jedno otkriće ranije ovog tjedna već dospjelo na naslovnice. Svojim je sustanarima ispričao o ekstremnom slučaju hemoroida s kojim je prošao u posljednjem desetljeću.

- Imam hemoroide. Nikada nisam bio kod liječnika zbog njih. Već deset godina vodim bitku s njima. Nisam obožavatelj ideje da sjedim na stolicama ginekološkog odijela te da mi gledaju stražnjicu. Onda će mi netko petljati po stražnjem dijelu. Još uvijek se borim s tom idejom - otkrio je.

Kruse je ranije ovog tjedna otkrio da ga je današnji trener Barcelone, Hansi Flick, 2013. godine u hotelu prije prijateljske utakmice s Engleskom, ulovio kako se zabavlja s "kraljicom noći".

- Vratio sam se u svoju sobu. Stigla je, imao sam neugodan osjećaj, ali razgovarali smo. Bili smo zajedno pet minuta kad je netko pokucao na vrata. Bili su to Hansi Flick, pomoćnik menadžera i koordinator tima Oliver Bierhoff. Rekli su mi: ‘Pošalji je - razgovarat ćemo o tome ujutro‘ - započeo je i nastavio:

- Nisam bio dovoljno razuman - jednostavno sam joj rekao da dođe u moju sobu. Obično bih uvijek bio pametan i rezervirao dodatnu sobu, na drugom katu. Moji šefovi su mi sljedeći dan rekli: "Zadovoljni smo tvojim nastupima na terenu, ali ako ova priča izađe na vidjelo, stvorit će jako lošu sliku. Ne možeš učiniti ovako nešto. Ili se u potpunosti usredotoči na nogomet, ili za sljedeće godine neće biti Svjetskog prvenstva - rekao je.

Doista sam se dobro ponašao do kraja sezone, ali sam ipak izbačen iz reprezentacije.

- Bio sam zapanjen. Bilo bi nevjerojatno biti dio momčadi koja je osvojila Svjetsko prvenstvo. Bilo je puno drugih igrača koji su pozvali pratnju u svoje hotelske sobe. Ali možda su bili malo pametniji od mene u načinu na koji su to radili - zaključio je.

Podsjetimo, Kruse prije nekoliko mjeseci bio u središtu hrvatskih medija zbog načina na koji se "okolio" na svog bivšeg trenera, Niku Kovača.

- Zapravo sam imao samo jedan primjer trenera za kojega bih mogao reći - apsolutna katastrofa u smislu karaktera. Niko Kovač! - pričao je tada.

Linker
21. listopad 2024 16:45