PREKID U GENOVI

Kapetan Rossi nosio dresove ljutitim navijačima, Sculli napustio teren u suzama!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. travanj 2012. 23:14

Siena je u gostima deklasirala Genou s 4-1. Utakmica je bila prekinuta na 45 minuta, jer se, prema izvještajima, velika skupina domaćih navijača grupirala blizu tunela i zaprijetila s probojem u igralište u ranoj fazi drugog poluvremena, pri rezultatu 4-0 za goste.

Nakon prekida od 20-tak minuta, suci i gostujući igrači napustili su igrališe uz pljesak navijača Genoe, koji domaćim igračima nisu dopustili da napuste travnjak. Kapetan Genoe Marco Rossi razgovarao je s navijačima, koji su tražili od domaćih nogometaša da skinu svoje dresove prije odlaska s igrališta. Giuseppe Sculli odbio je takav zahtjev navijača, te se, sa suzama u očma, sukobio s njima. Nakon nekog vremena situacija se ipak primirila, pa je utakmica privedena kraju.

Inače, Sieni je ovo bila četvrta utakmice ove sezone u prvenstvu s četiri postignuta pogotka. Nikada ranije kroz povijest u prvenstvu nije odigrala više od dvije utakmice s četiri postignuta pogotka...

Genoa posljednje dvije utakmice pred praznim tribinama



Nogometaši Genoe će posljednje dvije domaće utakmice talijanske Serije A morati igrati iza zatvorenih vrata nakon svinjarije koje su im priredili njihovi igrači u prošlome kolu.

Kao posljedica je iz Disciplinske komisije stigla obavijest da će posljednje dvije utakmice prvenstva, protiv Cagliarija i Palerma, Genoa morati igrat pred praznim tribinama.

Pet kola prije kraja prvenstva Genoa se nalazi na 17. mjestu prvenstvene ljestvice s jednim bodom više od crvene zone, odnosno Leccea, koja vodi u niži rang natjecanja – Seriju B.

Linker
23. rujan 2024 15:28