Toni Kroos i Luka Modrić

 Dax Images/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
LEGENDARNA IMENA

Kroosa dočekalo pitanje s kojim bi se igračima htio umiroviti. Evo kamo je smjestio Modrića

Njemački nogometaš postao je jedan od najboljih veznjaka na svijetu tijekom godin
Piše: SNObjavljeno: 24. svibanj 2024. 14:03

Njemački veznjak Toni Kroos objavio je kako će od ljeta otići u igračku mirovinu. Posljednje utakmice u karijeri Nijemac će odraditi u nacionalnoj vrsti, dok će po posljednji put odjenuti dres Real Madrida u finalu Lige prvaka koje se igra 1. lipnja na engleskom Wembleyju.

Njemački nogometaš postao je jedan od najboljih veznjaka na svijetu tijekom godina, nešto što mu je omogućilo da igra sa svim tipovima igrača. Štoviše, sam Kroos je prije nekoliko godina u svom podcastu odabrao povlaštenu jedanaestorku s kojima bi se oprostio od nogometa, a riječ je o sljedećem igračima:

Na vratima bi bio dugogodišnji čuvar mreže Bayerna Manuel Neuer. Posljednja linija sastajala bi se od tri igrača, a to su redom Reinartz, Gonzalo Castro (s kojima je igrao u Bayer Leverkusenu) te Sergio Ramos. Za španjolskog braniča Kroos je jednom rekao kako je "jedan od najboljih braniča svih vremena",

U veznom redu pak kod Kroosa ima mjesta za četvoricu, uz njega bi na terenu bili dugogodišnji partneri iz Reala, Modrić i Casemiro, dok je posljednji u ovom dijeli terena reprezentativni kolega Joshua Kimmich.

Napad bi se sastojao od ubojitog trojica Müller, Klose, Cristiano Ronaldo. Kroos je za Ronalda također tada istaknuo da je "najbolji igrač s kojim je ikada igrao".

Linker
24. svibanj 2024 14:04