BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix
RIJEČ TRENERA

Krznar nakon oproštaja od Lige prvaka: ‘Ne očajavamo, ovo je bila dobra partija i zalog za budućnost‘

‘Čestitke Šerifu na plasmanu u Ligu prvaka, ali i mojim igračima koji su bili fantastični‘
Piše: SNObjavljeno: 25. kolovoz 2021. 23:20

Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u skupinu Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj utakmici playoffa u Zagrebu odigrali 0-0 sa Šerifom. U prvoj utamici u Tiraspolu Šerif je pobijedio s 3-0.

Modri nisu uspjeli izvesti podvig i nadoknaditi tri gola zaostatka, pa se moldavski Šerif plasirao po prvi puta u skupnu fazu Lige prvaka, a Dinamo nastavlja u Europskoj ligi.

Nakon utakmice svoje dojmove iznio je i trener Damir Krznar.

- Čestitke Šerifu na plasmanu u Ligu prvaka, ali i mojim igračima koji su bili fantastični, vjerovali su do zadnje minute. Ne očajavamo, ovo je bila dobra partija i dobar zalog za budućnost - rekao je Krznar u uvodu pa nastavio:

- Sve je djelovalo dobro, ima prostora za napredak. Momčad koja dolazi do playoffa ne može biti loša momčad. Dogodilo se da su bili bolji i to se ne može osporiti. Mi smo svoj prvi cilj ostvarili, a to je igranje u Europi. Ne mogu reći da smo bolja momčad od Šerifa kada to nismo ostvarili na terenu.

Navijači su daavali podršku do zadnje minute.

- Veliko hvala i svim navijačima, niti oni nisu odustajali do samog kraja i zahvalili smo im se na kraju utakmice. Oni su nam velika podrška.

Linker
18. svibanj 2024 13:38