StoryEditor
 CROPIX
NIŠTA NIJE OSIGURAO

LOPOVI PROVALILI U ĆIRINU VIKENDICU Ukrali su mu novac, suprugin skupocjeni prsten iz Pariza i pištolj koji mu je poklonio Gojko Šušak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. studeni 2018. 10:51

Provaljeno u vikendicu bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Miroslava "Ćire" Blaževića u Kraljevici nedaleko od Rijeke, piše Novi list. Nepoznati su počinitelji Blaževiću ukrali znantnu količinu novca i niz dragocjenosti.

"Sine moj, da znaš, ovo me jako pogodilo, razvališe sve...", rekao je Blažević za Novi list. "Ma, jadan sam ti ja, nisam ništa ni osigurao, jer sam, budala, mislio: 'Tko će mene pokrasti, pa ja sam prijatelj naroda'. Jesam ku***"

Blaževiću su u kraljevičku vikendicu provalili više puta. "Znali su mi provaliti, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove... Ja im poslije ostavio poruku, objasnio gdje stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Točno su znali što i gdje traže", rekao je Blažević te dodao na temelju čega je to zaključio.

"Znali su, recimo, mjesto u zidu iza ormara gdje se nalazi sef. Najprije su probali iskopati cijeli sef, ali nisu uspjeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja..."

Blažević je otkrio i što mu je ukradeno. "Lova, dosta love, ali odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 tisuća franaka koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švicarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam uvjeren da je to nemoguće, ali, eto, zaje*** sam se."

Bivši izbornik "Vatrenih" rekao je da su mu ukrali i pištolj koji mu je poklonio pokojni hrvatski ministar obrane Gojko Šušak.

Linker
25. rujan 2020 18:43