Luka Modrić

 BAGU BLANCO/PRESSINPHOTO/SHUTTER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Bagu Blanco/pressinphoto/shutter/shutterstock Editorial/profimedia
HVALOSPJEVI ZA HRVATA

‘Luka Modrić je vratio svoj stari sjaj, pokazao je klasu. Bio je najbolja verzija sebe‘

Hrvatski kapetan odigrao je dobru utakmicu za svoj Real u pobjedi protiv Getafea
Piše: SNObjavljeno: 02. veljača 2024. 08:35

Luka Modrić se vratio u sastav Real Madrida. Kraljevski klub slavio je protiv Getafea s 2:0, a hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta za domaćina. Dobre su to vijesti za našeg kapetana, nakon što u prošloj utakmici protiv Las Palmasa (2:1 pobjeda) Modrić nije odigrao niti jednu minutu.

Riječi hvale za Modrića imala je i španjolska Marca.

"Odigrao je dobru loptu za Joselua koji je pogodio prečku. Bio je svježiji i bolji u prvom poluvremenu, a dijelio je svoje poznate specijalitete kuće. Ovo su dobre vijesti za Modrića jer činilo se da Luka ide prema svom kraju. No nakon blijedih izdanja zabljesnuo je kod Getafea. Pokazao je klasu u igri te jako dobro surađivao s napadačima", piše Marca.

Španjolci su tekst naslovili sa "Modrić je povratio svoj sjaj", a u tekstu također spominju da je "Modrić na ovoj utakmici bio blizu najbolje verzije sebe".

Koliko Ancelotti stvarno vjeruje Modriću pokazat će sljedeća utakmica, kada je na rasporedu novi madridski derbi protiv Atletica. Sigurno će Talijan tada poslati na teren svoje najjače snage, pa ćemo vidjeti smatra li Ancelotti Modrića članom svoje udarne momčadi...

Linker
19. travanj 2024 16:05