FRANCK FIFE Afp
FEŠTA GODINE

Madrid je na nogama! Sprema se spektakl: Evo kakav je plan za Mbappéa, sve podsjeća na 2009.

Pogled 12 godina unatrag ‘savršeno definira što klub očekuje kada potpiše zvijezdu takve veličine‘
Piše: SNObjavljeno: 27. kolovoz 2021. 10:40

Madrid se priprema za jedan od najvećih transfera u povijesti nogometa. Prema pisanjima španjolskih medija, Real i PSG dogovorit će sve detalje u idućih 48 sati i time zaključiti sapunicu oko Kyliana Mbappéa. Dio upućenih javlja i da bi sve moglo biti gotovo u narednih nekoliko sati, no u svakom slučaju ciljna ravnina je na vidiku.

Posljednje informacije govore da je ponuda s kojom je 'Kraljevski klub' došao pred Parižane visoka 170 milijuna eura. To je iznos koji će francuski velikan pokušati još malo podići, ali izgledno je da Mbappéa zadržati neće.

image
FRANCK FIFE Afp

U međuvremenu Madrid sprema jednu od najvećih ceremonija. Užurbano se radi na pripremi fešte na kojoj će navijačima predstaviti dolazak nove zvijezde.

Španjolci pišu da će 'tulum' dobrodošlice biti organiziran u četvrtak 9. ili petak 10. rujna na otvorenom na području Valdebebasa gdje bi mogao prisustvovati veći broj navijača ili u subotu prije utakmice protiv Celte, ali u tom slučaju mjesto radnje bio bi Bernabeuu, a broj prisutnih bio bio ipak manji zbog propisanih mjera.

image
2009. godina, predstavljanje C. Ronalda na Bernabeuu
DANI POZO Afp

"Svi strojevi već rade. Ovo nas podsjeća na 2009. i predstavljanje Cristiana Ronalda koje savršeno definira što klub očekuje kada potpiše zvijezdu takve veličine", piše Marca.

S druge strane, AS otkriva i koji će to broj nositi francuski reprezentativac. Riječ je o 'Zidaneovoj' petici koju trenutno nosi Vallejo.

Iako je, kako AS navodi, Real za Mbappéa rezervirao broj 5, dio medija navodi i da on želi 23 koji trenutno nosi njegov sunarodnjak Ferland Mendy.

Linker
05. svibanj 2024 16:43