Kylian Mbappé je nekoliko dana proveo u Švedskoj

 Tt News Agency Via Afp/afp/profimedia
OPTUŽBE ZA SILOVANJE

Mbappé pod istragom policije, oglasio se Deschamps: ‘Ovo stvara negativnu atmosferu‘

Francuska nogometna zvijezda je osumnjičena za silovanje u subotu u Švedskoj
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2024. 11:00

Kylian Mbappé nije u sastavu francuske nogometne reprezentacije u ovoj akciji Lige nacija, ali vijesti o njemu ipak stvaraju problem ‘Tricolorima‘. Naglasio je to izbornik Francuske Didier Deschamps koji je komentirao vijesti da je Mbappé pod sumnjom za silovanje u Švedskoj.

- Svi su slobodni pisati što žele, ali ovo stvara negativnu atmosferu oko momčadi - rekao je Deschamps nakon pobjede protiv Belgije.

Francuska zvijezda tvrdi kako je žrtva lažnih vijesti, nakon što je u švedskim medijima objavljeno kako je policija pokrenula istragu o navodnom silovanju u hotelu u Stockholmu gdje je francuski napadač s prijateljima proveo dvije noći.

Napadač Francuske i Real Madrida je od srijede do petka s prijateljima bio u posjetu Švedskoj, odsjevši u hotelu u središtu grada.

U četvrtak se zabavljao u noćnom klub V, a u petak je napustio švedsku zračnu luku Bromma privatnim zrakoplovom. Silovanje je navodno počinjeno u četvrtak navečer ‘u središtu Stockholma‘, objavio je švedski Aftonbladet.

"Lažne vijesti. Ovo postaje toliko predvidljivo, samo da bi publika pratila", napisao je Mbappé na društvenim mrežama, ali cijela priča je dobila i službeni dodatak.

Naime, Aftonbladet piše kako je policija pokrenula službenu istragu oko navodnog silovanja te kako je Mbappé označen kao mogući počinitelj. Sve se navodno dogodilo u hotelu u kojem je nogometaš odsjeo, a istraga je pokrenuta nakon što je žrtva u subotu zatražila medicinsku pomoć.

Linker
15. listopad 2024 12:35