Lionel Messi

 JEAN-FRANCOIS MONIER Afp
GLAVOBOLJA ZA ARGENTINCA

Messijeva obiteljska vizija pretvorena u noćnu moru! A za sve je već iskrcao 11 milijuna eura...

Udomaćio se u Barceloni, trenutačno živi u Parizu, a po završetku igračke karijere vjerojatno se neće vraćati u domovinu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. rujan 2022. 11:14

Lionel Messi, ponajbolji svjetski nogometaš modernog doba, ima drugačije planove za nogometnu mirovinu.

Prema informacijama koje prenose europski mediji, Messi i njegova supruga Antonella Roccuzzo izabrali su Ibizu. Španjolski otok u Sredozemnom moru popularno je partijanersko odredište, ali i omiljeno odredište mnogih nogometnih zvijezda.

Nekretnine su na Ibizi već kupili Cristiano Ronaldo i Luis Suarez, a Messi je navodno želio da mu djeca odrastaju na Ibizi, koja je oko 150 km udaljena od Valencije.

Argentinski je nogometaš već kupio vilu, a to zadovoljstvo stajalo ga je 11 milijuna eura. Vila je navodno primarno namijenjena za odmor Messijevih, no neki mediji tvrde da će tamo po završetku Leove karijere preseliti cijela obitelj.

Ipak, nije sve ispalo idealno, jer je bivši vlasnik dogradio vilu, ali na svoju ruku. Bez građevinske dozvole izgradio je dva nova objekta koji su se ispostavili spornima.

Zasad nije poznato što će se dalje događati, neki idu tako daleko da tvrde kako je moguće da Messi izgubi cijeli vilu, kao i novac kojeg je dao bivšem vlasniku. Manje bolna varijanta bila bi rušenje dograđenog dijela objekta...

Linker
17. svibanj 2024 05:34