DENIS LOVROVIC Afp
DOBRA ATMOSFERA

Modrić oduševio novom veličanstvenom predstavom, a Ćorluka komentarom na Lukinom Instagram profilu

Maestro je još jednom dominirao u sredini terena te igrao sjajno i u obrani i u napadu
Piše: SNObjavljeno: 23. lipanj 2021. 15:20

Hrvatska je u posljednoj utakmici stigla do važne pobjede protiv Škotske (3:1) i tako izborila osminu finala. Svog idućeg protivnika na Euru Vatreni će saznati u srijedu navečer kada svoje utakmice igraju Slovačka i Španjolska odnosno Švedska i Poljska. Nakon dva kola na vrhu ljestvice je Švedska sa četiri boda, Slovačka ima tri, Španjolska dva, a na začelju je Poljska s jednim bodom.

Nakon prve dvije utakmice (Engleska i Češka) u kojima nije odigrala svoj najbolji nogomet, Vatreni su protiv Škota pružili sjajnu predstavu. Golove za Hrvatsku zabili su Nikola Vlašić (17), Luka Modrić (62) i Ivan Perišić (77), dok je za Škotsku pogodio Callum McGregor (42). Osim fenomenalnog pogotka Luka Modrić je u drugom poluvremenu odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu Vatrenih.

Maestro je još jednom dominirao u sredini terena te igrao sjajno i u obrani i u napadu. Ipak, njegov bivši suigrač, danas član stručnog stožera Vedran Ćorluka, otkrio je u komentarima na Instagram profilu da je sve moglo biti potpuno drugačije.

image
Vedran Ćorluka
INSTAGRAM

Naime, Luka je nakon susreta postavio jednu fotografiju uz rečenicu - Never give up! Next round (Nikada ne odustaj! Iduća runda), a Čarli mu je potom odgovorio - Auuuuuu a taman te htjeli izvadit :D :D :D :D.

Naravno, sve je ovo šala dvojca Vatrenih, što je možda i dobar pokazatelj kako je i atmosfera u momčadi ponovno na vrhunskoj razini.

Linker
21. travanj 2024 14:30