Adel Taarabt
 REUTERS/Rafael Marchante
PREVIŠE OZLJEDA

'MOGAO SAM IGRATI U REAL MADRIDU ILI BARCELONI! TO MI JE REKAO I LUKA MODRIĆ' Trebao je biti velika zvijezda, ali nikada nije ispunio svoj potencijal

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 25. rujan 2019. 13:27

Marokanski nogometaš Adel Taarabt svojevremeno je slovio za jednog od najvećih talenata svjetskog nogometa, ali karijera mu je u jednom trenutku krenula nizbrdo. Nosio je dresove Lensa, Tottenhama, Fulhama, QPR-a i Milana, ali problemi s leđima i učestale ozljede zaustavili su ga na putu do zvijezda.

Danas brani boje Benfice za koju je prvi puta zaigrao tek u ožujku ove godine, iako je stigao još 2017. godine. Da nije bilo spomenutih problema možda bi zaigrao i za Real ili Barcelonu, barem tako tvrdi Marokanac u razgovoru za popularni magazin FourFourTwo.

Soccer Football - Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Ain - Zayed Sports City Stadium, Abu Dhabi, United Arab Emirates - December 22, 2018  Real Madrid's Sergio Ramos celebrates scoring their third goal with Luka Modric   REUTERS/Andrew Boyers - RC1C552090F0
REUTERS/Andrew Boyers

- Ne volim na takav način govoriti o sebi, ali kada sam bio mlađi ljudi su govorili da imam potencijala i da sam igrač za Real Madrid ili Barcelonu. To mi je čak u jednom trenutku rekao i Luka Modrić - rekao je Taarabt, pa iskreno poručio:

- Nažalost, nikada se nije dogodilo. Ne toliko zbog drugih koliko zbog mene samog.

Linker
04. svibanj 2024 19:06