DOMENICO CIPPITELLI Nurphoto Via Afp
EKSPRESAN RASKOL

Nakon razlaza s Tudorom oglasio se kontroverzni predsjednik: ‘Evo što je tražio. To je previše...‘

Splićanin je imao razumljive zahtjeve, međutim iz kluba je dobio odbijenicu
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2024. 23:03

Igor Tudor napustio je Lazio nakon samo tri mjeseca provedena u klubu. Vijest je to koja je odjeknula talijanskim medijima, točka pucanja bile se, jasno, napetosti na relaciji trener-predsjednik, ali i navijači, ako je suditi po poruci koju su Ultrasi Lazija izvjesili hrvatskom stručnjaku, dan prije nego što je odlučio napustiti Rim.

Trzavice s Upravama kluba kao da su postale zaštitni znak Tudorovih mandata, mnogi već unaprijed okrivljuju Splićanina za ‘nered‘ koji izazove u klubu u kojem se nađe, međutim evidentno je da je Tudor taj koji na kraju bude u pravu. Pokazalo se tako i ovoga puta, Tudor je imao razumljive zahtjeve uoči iduće sezone, s obzirom da je klub najavilo napustiti nekoliko ključnih igrača, ali iz kluba je za svoje želje, odnosno prijeko potrebna pojačanja, dobio odbijenicu.

- Tražio je da promijenim osam igrača. To je previše za ekipu koju smatram da je na razini. Ali otišao je kao ugledna osoba, to želim naglasiti - poručio je kontroverzni predsjednik Lazija Claudio Lotito za talijanski portal Ansa.

Pred rimskim klubom sada je potraga za novim trenerom, kao Tudorovi nasljednici spominju se Miroslav Klose, Roberto De Zerbi i Massimiliano Allegri, međutim Lotito je istaknuo samo jednu stvar.

- Bitno je da budemo konkurentni, bili bi konkurentni i ove godine da nismo gubili bodove od nižerazrednih momčadi poput Salernitane. Ova momčad je zaslužila više - zaključio je Lotito.

Linker
06. lipanj 2024 23:04