Blatterspiel/imago Sportfotodienst/profimedia
‘OVO JE SKANDAL‘

Navijači poludjeli zbog Vuškovića: ‘Sud bi sam sebe trebao kazniti zbog ovog korumpiranog sr**ja‘

Hrvatski stoper je zbog dopinga suspendiran na dvije godine
Piše: I. M./Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. ožujak 2023. 17:11

Mario Vušković suspendiran je na dvije godine zbog pozitivnog testa na doping. Vijest je danas službeno objavio Njemački nogometni savez, a više o tome možete pročitati OVDJE.

Na svom Twitter profilu tu vijest je objavio i trenutni klub Marija Vuškovića, njemački HSV.

Ispod objave su uslijedili brojni komentari stranih navijača, piše Slobodna Dalmacija, a što kažu i misle pročitajte u nastavku.

"Sportski sud DFB-a bi sam sebe trebao kazniti zbog ovog korumpiranog sr**ja. Čak kao navijač Magdeburga, stojim iza Vuškovića", rekao je Markus.

Sličnog mišljenja je i Moggele koja piše: "Žalba je jedina ispravna odluka. Stvarno ne mogu vjerovati u ovakvu presudu".

"Kako bi spasili nečiju reputaciju, uništite nekome karijeru...", oštar je bio Cadijan.

Basti je prozvao Njemački nogometni savez (DFB) pa rekao: "Ovo je suluda i neopravdana presuda. Svatko tko je koliko-toliko čuo za ovaj postupak, zna da je ovo skandal za DFB!".

Međutim, ima nekih koji se ne slažu s većinom pa tako Michael piše: "EPO je dokazan u njegovom nalazu, pa je zabrana jedina logična i ispravna. Možda bi HSV-u bilo bolje otkriti odakle je došao EPO i zašto ga je uopće imao u krvi".

Jannes također dijeli slično mišljenje: "Ja sam također želio Marijev povratak, ali očito je koristio doping. Nemojte pasti pod utjecaj njegovih odvjetnika koji su proširili sumnje gdje god su mogli".

Sven, koji je istog stava kao većina koja brani Vuškovića, odmah je ispod komentirao: "EPO u krvi nije uvjerljivo dokazan, jer zašto bi mu inače prošli tjedan ponudili jednogodišnju zabranu ako prizna krivicu? Znaju da stoje na muljevitom tlu".

Zatim se Ransi zapitao: "Zanima me bi li neki njemački sportaš dobio istu kaznu u ovoj situaciji".

Dok Jannick ima zanimljivu ideju: "Što mislite o kapetanskoj traci na kojoj će pisati ‘svi smo mi Vušković‘? Vjerojatno će biti kazne od strane saveza za to".

Lucke se priklonio masi pa piše: "Čovječe, ovo je smiješno. Vušković se nije mogao do kraja izjasniti. Greške su napravljene 100%. Ne samo da je ovaj mladić izgubio karijeru, već mu je i psihički teško. Dvije godine za 10% dokaza. Je li to pokvareno?".

Nanizalo se tu još mnogo komentara i velikom većinom su to poruke podrške za hrvatskog nogometaša uz oznaku #freevuskovic. Međutim, ima tu i nekih koji se slažu s odlukom suda i smatraju kako je ispravna, ali takvih komentara ima puno manje, a također na njih se nadovežu brojni koji staju u obranu Marija Vuškovića.

Linker
20. travanj 2024 07:08