Antonio Čolak preselio je iz Rijeke u PAOK
 AFP
PIŠTOLJIMA NA PROTIVNIKE

Navijačka pucnjava na ulicama! Sukobi fanova omraženih klubova, ne biraju se sredstva za prevlast

Sve češće se poteže oružje na ulicama, pa je tako u četvrtak došlo do - oružanog sukoba
Piše: SNObjavljeno: 24. siječanj 2021. 08:41

Nogometaši PAOK-a i Arisa vode veliku bitku u grčkom prvenstvu za prevlast u svom Solunu, razlika je samo dva boda nakon 17 kola i nalaze se na trećem i četvrtom mjestu, no umjesto da rivalstvo ostane samo na sportskoj stranici, tamošnji navijači potrudili su se i za epilog, a koji redovito puni stranice - crne kronike.

Naime, čini se da se ne biraju sredstva za prevlast na ulici. Sve češće se poteže oružje na ulicama, pa je tako u četvrtak došlo do - oružanog sukoba.

Dvojica navijača Arisa izvadili su pištolje i počeli pucati u pravcu navijača PAOK-a, kad su ih zapazili na ulicama grada i tom prilikom jedan je navijač ranjen. Srećom, samo u nogu.

Ostatak navijača prevezao je ranjenika u bolnicu gdje je ovaj zbrinut i sanirana mu je rana na nozi. Možda će ga malo više zaboljeti kad dobije račun, jer su bili u blizini privatne bolnice, pa su ga tamo njegovi prijatelji - isporučili...

Nadalje, tamošnji mediji objavili su informaciju da je policija odradila informativne razgovore s osumnjičenima. Navodno su pronašli počinitelje, dakako riječ je o ekipi koja je policiji već poznata zbog nasilja...

Linker
26. travanj 2024 10:50