screenshot
UTRPALI IM 12 KOMADA

NIKOME NIJE JASNO KAKO SE TO DOGODILO! FIFA POKRENULA ISTRAGU ZBOG UTAKMICE O KOJOJ SVI PRIČAJU 'Odmah se vidjelo da tu nešto nije u redu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2019. 23:04

Mlada U20 reprezentacija Norveške u četvrtak je s visokih 12:0 pregazila momčad Hondurasa, a nakon utakmice podigla se velike prašina. Naime, mediji su se naveliko raspisali o ovoj utakmici zbog 'čudnog' rezultata, a najviše zubog činjenice što je Erling Braut Haaland postigao čak devet pogodaka za Norvešku.

Kako prenosi VG međunarodna nogometna federacija (FIFA) pokrenula je istragu zbog sumnji u namještanje.

- Potpisali smo sporazum s FIFA-om o transparentnosti. Sada je normalno da će reagirati. Mi u Savezu Hondurasa nećemo ništa učiniti, FIFA je ta koja nastavlja s istragom - rekao je Jorge Salomón predsjednik nogometnog saveza Hondurasa u razgovoru za Diario Deportivo Diez.

Stručni komentator na norveškoj TV2, Jesper Mathisen nije iznenađen što se FIFA upetljala u čitavu priču i pokrenula istragu.

- Mislim da je sumnjiv način na koji je Honduras nastupio. Odmah se vidjelo da tu nešto nije u redu. Od norveških igrača ne smijemo oduzeti svu čast i trud, kao i kvalitetu koji imaju, ali za mene je bilo tužno vidjeti kako se Honduras ponašao na utakmici - izjavio je Mathisen.

Linker
07. svibanj 2024 22:20