Mohamed Buja Turay

 INSTAGRAM
KAKVA LUDA IDEJA

Nogometaš prvaka propustio vlastito vjenčanje, pa poslao brata da ga zamijeni: ‘Slikali smo unaprijed‘

Inače, nakon što su kao u braku, on i supruga se nisu niti jednom još niti vidjeli
Piše: Dean BauerObjavljeno: 06. kolovoz 2022. 10:56

Mohamed Buja Turay, nogometaš švedskog prvaka Malmöa, a inače iz Sijera Leonea učinio je doista nešto što još doista nikome nije palo na pamet. Na svoje je vjenčanje na koje nije mogao doći poslao... brata!?

Naime, Turaj je početkom ljeta stigao iz Kine u Švedsku, a Malmö je inzistirao na okupljanju i početku priprema 22. srpnja. Ništa strašno ili neobično, ali Mohamed je imao zakazano vlastito vjenčanje za 21. srpnja. U Sijera Leoneu. Majstor se dosjetio kako će to izvesti. Poslao je vlastitog brata da ga zamijeni na njegovom vjenčanju?!?

Ne pitajte kako je to zamislio, ali vjenčanje se baš takvo održalo. No, Mohamed Buja Turaj ima ipak fotografije s vjenčanja, sa svojom mladenkom. Odgonetnuo je kako su to "riješili". Te su fotografije snimili danima ranije, prije vjenčanja i prije nego li je odletio za Švedsku.

- Vjenčali smo se 21. srpnja u Sijera Leoneu. Ali, nisam bio tamo jer me Malmö zamolio da dođem ranije. Slikali smo unaprijed. Dakle, izgleda da sam bio tamo, ali nisam. Na samom vjenčanju me je morao predstavljati moj brat. No, pokušat ću sada ženu dovesti u Švedsku kako bi mogla biti blizu mene. Živjet će ovdje sa mnom - izjavio je za švedske medije Buja Turaj.

Inače, nakon što su kao u braku, Mohamed i supruga se nisu niti jednom još niti vidjeli. Je li Mohamedov brat mijenjao bracu i prve bračne noći, zasad ostaje otvoreno pitanje.

Linker
18. travanj 2024 15:22