INSTAGRAM
OKREĆE NOVI LIST

Nogometnu legendu su uništili depresija i alkohol, a sada je u potpunoj tajnosti oženio puno mlađu djevojku

Noćni život i depresija doveli su ga na rub propasti, ali Micaela ga je izvukla iz ponora
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2022. 13:31

U vrijeme kada je bio na vrhuncu karijere, bivši brazilski nogometni reprezentatiavac Adriano slovio je kao jedan od najboljih napadača svijeta.

Znao je odigrati neke utakmice za pamćenje, ali u jednom je trenutku sve otišlo u krivom smjeru. Nakon smrti oca Adriano je pao u depresiju te imao ogromnih problema s alkoholom što je u konačnici dovelo do toga da ga se u Interu riješe. Igrao je u Brazilu nekoliko godina, ali noćni život mu je bio važniji od nogometa.

Nedavno je ponovo došao u centar javnosti nakon što su pojedini mediji objavili da je u vezi sa podosta mlađom frizerkom Micaelom Mesquitom (24). Izgleda kako nagađanju nisu bila kriva obzirom da je sada odlučio ozakoniti njihovu vezu. Naime, Adriano i Micaela vjenčali su se u tajnosti.

- Opuštam se sa svojom novom suprugom i ponovo uživam u životu - napisao je Adriano.

Navodno je vjenčanje bilo zakazano 30. studeni, međutim Adriano i Micaela odlučili su da ne bude nikakvo spektakularno vječanje već su samo potpisali dokumente u tajnosti. Ovo Adrianu nije prva veza s mlađom djevojkom, legendarni Brazilac je prije dvije godine šokirao javnost kada je počeo aferu sa 18-godišnjom Biom Mirandom.

Noćni život i depresija doveli su ga na rub propasti, ali Micaela ga je izvukla iz ponora i čini se kako je sada ipak okrenuo novi list u životu.

Linker
07. svibanj 2024 07:44