Tomislav Obradović

 SUPERSPORTSKE
SuperSportske podcast

Obradović: ‘Modrić je rođeni natjecatelj, pobjednik i možemo biti ponosni da imamo takvog igrača‘

U goste nam je stigao bivši trener i suradnik legendarnog trenera Josipa Kužea.
Piše: PromoObjavljeno: 14. travanj 2022. 17:38

U novom podcastu Dražen Antolić nam je doveo gosta iznenađenja - Tomislava Obradovića, bivšeg trenera u Croatiji Sesvete, Interu i Dinamu te bivšeg pomoćnika izbornika i izbornika omladinskih i seniorske reprezentacije Ruande. Prošli smo mnoge teme, al jednostavno smo morali otvoriti podcast s “Vanjskom koja je digla Real iz groba”. Obradović je u Interu i Dinamu trenirao Luku Modrića pa nam iz prve ruke može posvjedočiti o njegovom putu.

Razgovarali smo i o Interu iz Zaprešića koji je te mitske 2004/05. završio na drugom mjestu u HNL-u nakon čega je Obradović zajedno s Kužeom preselio na Maksimir. Dotakli smo se i mitskog statusa Josipa Kužea kod svih istinskih navijača Dinama, među kojima je zaista istaknut kao “Uno di noi”. Spomenuli smo i Ćorluku, Eduarda, Zekića i još mnoge čiji su se nogometni putevi isprepleli s putevima našeg gosta.

Za kraj smo prošli i njegova iskustva iz Afrike te smo prokomentirali skupinu F nadolazećeg SP u Kataru gdje su našoj reprezentaciji suparnici redom Maroko, Kanada i Belgija. Svi u studiju smo se složili kako je skupina dobra te da je naša reprezentacija uz Belgiju favorit skupine.

Sve to i još više možeš pogledati ovdje:

Linker
22. travanj 2024 07:27