Tino Sven Sušić
 ANTE CIZMIC/CROPIX
OGLASIO SE PREDSJEDNIK KLUBA

Otkriveno zašto je bivši hajdukovac izbačen iz momčadi: ‘Nekoliko su puta opominjani zbog toga‘

Prije nekoliko je godina briljirao po HNL travnjacima, a sada zbog ponašanja individualno trenira
Piše: SNObjavljeno: 25. svibanj 2021. 16:23

Bivših igrač Hajduka Tino Sven Sušić prije desetak dana izbačen je iz momčadi Sarajeva, a predsjednik kluba Damir Kasum u utorak je na press konferenciji objasnio o čemu je točno riječ.

Naime, svojevremeno najbolji igrač HNL-a, kao i njegov kolega Aleksandar Pejović, ne nalaze se ni u konkurenciji za finale Kupa.

Prema pisanjima portala Klix.ba, Sušić je bio optužen za kršenje klupskog pravilnika, a njihovi izvori bliski klubu isticali su da se radilo o nezalaganju na treninzima.

Te informacije potvrdio je i Kasum koji je pred okupljenim novinarima pobliže objasnio situaciju.

"Sušića i Pejovića nema u momčadi zato što su konstantno remetili proces treninga. Nekoliko puta su opominjani zbog toga. Sušić sada individualno trenira, a Pejović je odlučio da sporazumno napusti klub i s njim smo trenutno u pregovorima", rekao je predsjednik Sarajeva prema pisanjima portala Klix.ba.

Sušić je od 2012. do 2016. godine nosio dres splitskoga velikana, a u sezoni 2015/16. za svoje je sjajne igre zaslužio Žutu majicu SN za najboljeg igrača prvenstva.

Sarajevo je, spomenimo, zauzelo drugo mjesto u BiH Premier ligi, a u srijedu protiv novog prvaka Borca igra finale Kupa BiH.

image
Tino Sven Sušić
VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

Linker
04. svibanj 2024 06:07