LOIC VENANCE Afp
U LOVU NA NAPADAČA

Perez ne odustaje, Real Madrid želi Mbappea već sada! ‘Kraljevi‘ poslali novu ponudu za princa iz Pariza

Real Madrid je i treći put pristupio francuskom napadaču PSG-a
Piše: Dean BauerObjavljeno: 05. siječanj 2022. 07:49

Kako tvrde talijanski mediji poput Gazzette dello Sport, ali i Diario Sport, koji se pak temelje na tvrdnjama nogometnog menadžera Giovannija Branchinija, Real Madrid je i treći put pristupio francuskom napadaču PSG-a, Kylianu Mbappeu ne bi li ga privolio na selidbu u Madrid. Još ovog siječnja! Navodno su tu selidbu voljni platiti 50 milijuna eura.

Nije nikakva tajna da Florentino Perez želi u bijelo ruho odjenuti udarnu iglu bogatog pariškog kluba. No, jednako je tako znano da ga je igrač i odbio prošle godine u već dva navrata. Perez dakako ne popušta, a kako i bi kada se zna da Mbappeu istječe ugovor s Parižanima ovog ljeta, te bi tada krug interesenata mogao biti samo još veći.

To jasno ne znači da je Mbappe sada jeftiniji, ali da bi mogao biti pravi trenutak... to stoji. Uz to, Perez bi tim potezom poprilično osiromašio svlačionicu kluba koji se sljedećeg mjesec baš ima za suprotstaviti Realu u eliminacijskom dijelu Lige prvaka. Budući da ni vlasnici pariškog kluba nemaju problema sa solventnošću, a nisu baš ni "veslo sisali", manje je vjerojatno da bi se PSG odlučio na ovakav potez. a uoči utakmice baš u Ligi prvaka.

image
LOIC VENANCE Afp

Istina, već neko vrijeme Mbappe sporednim putem odašilje poruke kako mu navodno nije baš prekomotno u PSG-ovoj svlačionici, poglavito nakon dolaska Messija. Neko već vrijeme nogometni mediji po Europi pišu o "sigurnom odlasku Mbappea", ali... Kyllian je i dalje na parku prinčeva. Štoviše, njihov je najbolji igrač i strijelac.

Jednako tako, pamtimo i zgodu od prije dva-dva i pol mjeseca, kada se Mbappeova majka plaćenim oglasom odnosno pismom u jednom pariškom dnevniku, obratila javnosti u ime njezinog sina. Ne bi li poručila kako je Kylianu genijalno u PSG-u, a da ga posebno intrigira ostati u gradu sve do Olimpijskih igara u Parizu 2024., te osjećati pojačanje tog olimpijskog pulsiranja "grada svjetlosti".

Da, sve dok pulsiranje naglo ne ubrza netko s nekoliko desetaka milijuna argumenata jačih od 5 olimpijskih krugova.

Linker
06. svibanj 2024 03:09