getty images
POSPREMNJE NA SAN SIRU

Pippu Inzaghiju otkaz, na ljeto Milan preuzima trener Seville Emery, vraća se i Maldini!

Piše: ArhivaObjavljeno: 04. svibanj 2015. 16:27

Katastrofalna sezona Milana bliži se kraju. Nakon debakla u Napulju talijanski mediji raspisali su se što će se ovog ljeta događati na San Siru. Silvio Berlusconi više ne može gledati patnju svog kluba. Prodao Berlusconi 51 posto dionica Milana tajlandskim investitorima ili ne već postoji 'sanacijski plan' za spas talijanskog diva. Sigurno je da Pippo Inzaghi više neće biti trener.

Opcija broj jedan je da za trenera dođe Carlo Ancelotti, u klub bi se kao direktor trebao vratiti i legendarni Paolo Maldini, a sve operacija bi vodila kćer velikog gazde, Barbara Berlusconi. U Milanu su svjesni kako od Ancelottija vjerojatno neće biti ništa. Talijani smatrju kako će on gotovo sigurno ostati u Realu.

No, realna opcija je da Milan preuzme trener Seville Unai Emery. Španjolac je posljednje dvije godine ostvario sjajne rezultate sa klubom iz Andaluzije i već je duže vrijeme na meti velikih europskih klubova. Dođe li Emery ovog ljeta u Milan postati će prvi Španjolac koji je sjeo na klupu mitskog kluba.

Pregovori su navodno već započeli. U Sevilli čekaju ljeto i ponudu Milana. Zamjenu za Emerya su već pronašli. U Sevvili bi ga trebao nasljediti Paco Jemez, dugogodišnji sportski direktor Rayo Vallecana.

Linker
19. travanj 2024 16:32