Paul Pogba

 ALESSIO MORGESE/AFP/PROFIMEDIA Alessio Morgese/afp/profimedia
POČINJE SUĐENJE

Pogba otkrio detalje bratovog napada na njega: ‘Uperili su pištolje u mene, bilo me je strah za život‘

‘Bio sam jako uplašen jer nisam znao za šta su sposobni‘, ispričao je Paul Pogba
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. rujan 2023. 23:21

Paul Pogba srest će se nakon dugo vremena svoga brata Mathiasa koji je posljednjih godinu dana proveo iza rešetaka. I to u sudnici! Mathias je, naime, optužen da je zajedno s još nekolicinom pomagača uz prijetnju pištoljima oteo svoga tri godine mlađeg brata, potom ga zatočio i pokušao od njega iznuditi čak 13 milijuna eura! Tvrdili su, naime, kako im je dužan taj iznos zbog zaštite koju je imao 13 godina unazad.

- Bio sam jako uplašen jer nisam znao za šta su sposobni. Dvojica su uperila pištolje u mene i tada sam ih, iz straha za vlastiti život, uvjerio da ću platiti koliko očekuju. Nisam ništa mogao učiniti, napali su me iznenada - rekao je Paul Pogba.

Razbojnici su uhićeni 15. rujna prošle godine, a apsolutni šok uslijedio je nakon što je otkriveno kako je jedan od njih ni manje ni više nego brat zvijezde Juventusa.

Mathias Pogba odustao je od nogometne karijere prije godinu u pol dana. Igrao je u Francuskoj (Quimper, Tours), Italiji (Pescara), Engleskoj (Crewe Alexandra, Crawley Town), Španjolskoj (Manchego, Lorca, Murcia), Nizozemskoj (Sparta Rotterdam), Škotskoj (Partick Thistle) i Sloveniji (Tabor Sežana).

Linker
03. svibanj 2024 22:02