TKO JE KOME SMJESTIO

RAZOTKRIVEN LUKAVI POTEZ REALA Možeš svugdje, samo ne u Barçu!

Britanski mediji otkrili su zanimljivu pozadinu transfera Angela di Marije, kojega osim Bayerna i PSG-a navodno sve jače želi i Barcelona. Ofanzivni veznjak Manchester Uniteda nije zadovoljan sezonom na Old Traffordu, ali jedno je sigurno, tvrde Englezi - u Barcelonu ne smije otići.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. lipanj 2015. 14:54

Slavni Argentinac je u Manchester stigao prošlog ljeta iz Reala, a po pisanju Munda Deportiva, Kraljevski se klub godinu dana unaprijed osigurao od 'najgoreg scenarija'. Taj je naravno, dolazak Di Marije u Barcelonu.

Real je u ugovor dodao klauzulu po kojoj Di Maria može pri sljedećem transferu izabrati bilo koji klub osim Barcelone. A Katalonci su se u lov na Argentinca, pišu engleski i španjolski mediji, uključili baš ovih dana nakon što je on sam izjavio kako je nezadovoljan u Manchesteru.

"Da. Bila je to loša sezona i za mene i moju obitelj. Zato što se sve odvilo suprotno mojim željama i zato što nisam igrao. Došao sam tu s jednom namjerom, a završio sam na klupi. Teško mi je uopće opisati kako se osjećam. Dobro sam startao, s golovima i asistencijama, sve dok nisam izletio iz momčadi. I meni je samom teško objasniti zašto ne igram", izjavio je Di Maria za The Independent.

Umjesto Di Marije igra - Ashley Young

Bivši igrač Benfice je trenutno na Copa Americi gdje bok uz bok s Leom Messijem vodi Argentinu prema samoj završnici slavnog južnoameričkog natjecanja. Navodno je i sam Messi podržao ideju o dolasku svog zemljaka u Barcelonu, ali čini se da je Real na sve mislio daleko prije.

Po pisanju BBC-a, transfer Angela di Marije od čak 80 milijuna eura bio je najskuplja kupovina u povijesti Manchester Uniteda. Sigurno je tek da ga neće dati ispod cijene i sigurno ne u - Barcelonu.

Linker
24. rujan 2024 05:30