CARLOS COSTA Afp
NIŠTA OD TRANSFERA

Sezona za zaborav velike zvijezde, kajao se zbog Chelseaja, a sada će se morati vratiti u London

Od svog dolaska na posudbu zabilježio je ukupno 24 nastupa i tome pridodao sedam pogodaka
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 17. travanj 2023. 16:27

Ako je za vjerovati talijanskim medijima, točnije Gazzetti dello Sport, belgijski nogometaš Romelu Lukaku iduće sezone više ne bi trebao biti stanovnik Milana već bi se trebao vratiti u Chelsea.

Od svog dolaska na posudbu u momčad Intera Lukaku je zabilježio ukupno 24 nastupa i tome pridodao sedam pogodaka, svega tri u prvenstvu od kojih su dva bila s bijele točke.

Inter će se tako morati okrenuti nekim drugim rješenjima, a kao jedno od potencijalnih zamjena spominje se Brazilac Roberto Firmino. Liverpoolov napadač će od ljeta biti slobodan igrač, a Brazilac je već ranije odlučio kako neće produljiti ugovor s engleskom momčadi.

Firmino ove sezone nema stalnu minutažu, a osim brojnih ozljeda, dolaskom Darwina Nuneza te Codyja Gakpa u zimskom prijelaznom roku smajnila mu se i minutaža.

Osim Firmina na radaru Intera je i mladi napadač Borussije Mönchengladbach Marcus Thuram koji će također od ljeta biti slobodan igrač. Spominje se i mladi igrač Boce Juniorsa Mateo Retegui koji je nedavno debitirao za talijansku reprezentaciju i postigao pogodak u utakmici protiv Engleske.

Linker
19. svibanj 2024 14:15