Andrija Vukčević
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
BITKA ZA KONFERENCIJSKU LIGU

‘Škoti nas nisu ničime iznenadili! Sve imamo u svojim rukama, nadam se da ćemo sve riješiti u Rijeci‘

‘Vrlo su nezgodni zato što su jaki u duelima i moćni su na visokim loptama‘, kaže Andrija Vukčević.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. kolovoz 2021. 12:36

Rijeka je hrabrim nastupom u Edinburghu izborila odličnih 1:1 protiv Hiberniana u 2. pretkolu Konferencijske lige, a Crnogorac Andrija Vukčević bio je asistent za pogodak Ganca Princea Ampema u 61. minuti. Ubacio je s lijeve strane, a suigrač je glavom zatresao mrežu.


- U prvih 20-25 minuta možda smo ušli malo stisnuto i gubili previše lopti, nakon toga kad smo stali na loptu izgledalo je totalno drugačije. Imali smo dvije-tri šanse u kojima smo mogli dati gol. U drugom poluvremenu smo zabili pogodak, nismo dugo izdržali u vodstvu, šteta, ali imamo aktivan rezultat za uzvrat. Nadam se da ćemo u Rijeci riješiti dvoboj u našu korist - kazao je Vukčević o susretu u Edinburghu.


On je imao napadačkih akcija, jednu priliku koju mu je vratar obranio, ali i poteškoća u defenzivi. Je li ih Hibernian s nečime iznenadio?
- Nije jer bilo je točno kako nam je trener rekao prije utakmice. Međutim, vrlo su nezgodni zato što su jaki u duelima i moćni su na visokim loptama. U tome su radili razliku, tako je i pao njihov pogodak. Morat ćemo obratiti pozornost da nam se to ne događa i u drugoj utakmici.


Rezultat 1:1 je ipak povoljan za uzvrat.
- Je, sve imamo u svojim rukama.

Linker
18. svibanj 2024 18:20