Igor Štimac

 NOUSHAD THEKKAYIL Nurphoto Via Afp
TEŠKO RAZOČARANJE

Šok za Štimčevu Indiju u kvalifikacijama za SP: Prvijencem ih dotukao igrač koji je već godinu dana bez kluba

Reprezentacija najmnogoljudnije države svijeta poražena je od Afganistana
Piše: SNObjavljeno: 26. ožujak 2024. 17:03

Ivankovićeva Kina pobjedom nad Singapurom napravila je veliki korak prema trećoj fazi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. Igor Štimac, s druge strane, nije bio tako uspješan.

Indijska nogometna reprezentacija poražena je od Afganistana (1:2) pred 35.000 navijača u Guwahatiju. I to na kakav način...

Legendarni Sunil Chhetri doveo je najmnogoljudniju državu svijeta u vodstvo pogotkom iz kaznenog udarca u 38. minuti, no gosti su najprije u 70. minuti poravnali golom Akbarija, da bi u 88. minuti iz kaznenog udarca došli do velikog preokreta. Pogodak vrijedan tri boda za Afganistance postigao je 34-godišnji Muhammad Sharif, nogometaš koji zadnjih godinu dana nema klub i kojemu je to bio prvijenac u reprezentativnom dresu. Kako je on uopće dospio u reprezentaciju? Naime, čak 18 tamošnjih igrača štrajka protiv saveza pa je izbornik na jedvite jade skupio momčad

Nakon nepotpunog 4. kola, Katar je s devet bodova reprezentacija skupine, Indija i Afganistan imaju po četiri, a Kuvajt, koji danas od 20 sati dočekuje Katarce, ima tri boda. Do kraja kvalifikacija, Indijci će još igrati protiv Kuvajta (6. lipnja) i Katra (11. lipnja).

POBJEDA IVANKOVIĆA

Nogometaši Kine hrvatskog izbornika Branka Ivankovića svladali su u Tianjinu Singapur s 4-1 u azijskim kvalifikacijama za SP.

Linker
25. travanj 2024 14:15