Jordan Pickford

 INSTAGRAM
‘IZVANREDNO‘ STANJE

Supruga engleske zvijezde napravila kaos zbog objave o cijepljenju! Klub mu naredio - neka odmah to obriše

U klubu su izjavili da očekuju odgovorno ponašanje igrača, ali i od članova njihovih obitelji
Piše: Predrag Žukina/JLObjavljeno: 02. siječanj 2022. 12:47

Engleski vratar Jordan Pickford ni kriv ni dužan našao se u ulozi centralnog lika u novoj rundi obračuna između "vaksera" i "antivaksera" nakon što je njegova supruga Megan Davison opet na javnim mrežama širila kampanju protiv cijepljenja. Čelnici kluba odradili su niz sastanaka s igračima i pokušali im objasniti koliko su "teške" njihove riječi i riječi članova njihovih obitelji.

Čelnici su razgovarali s Pickfordom nakon što je njegova supruga Megan podijelila sliku vudu-lutke s velikim brojem zabodenih igala uz poruku: "Samo jedan booster do slobode". Nakon reakcije iz kluba i teksta objavljenog u "The Sunu", Pickford je razgovarao sa suprugom te je ona obrisala spornu objavu s društvenih mreža.

U klubu su izjavili da očekuju odgovorno ponašanje igrača, ali i od članova njihovih obitelji. Cilj je, naravno, da se što više navijača cijepi da bi imali veću podršku na stadionu.

Inače, Jordan i Megan su u vezi od mladih dana, a ona je već i ranije stavljala slične "sadržaje" na društvenim mrežama. Poslije velikih demonstracija antivaksera, nakon uvođenja strožijih mjera zbog pojave Omikrona, bila je izrazila podršku demonstrantima. I tu je poruku sada također izbrisala s Instagrama.

Linker
03. svibanj 2024 21:32