Utakmica zivota
 Facebook/utakmica Zivota
DAN ODLUKE

Sve je stalo u samo jednu utakmicu! ‘Imamo dovoljno kvalitete, naša pobjeda bila bi i 0:0 na poluvremenu‘

‘Ako izdržimo prvih petnaest-dvadeset minuta, onda može biti zanimljivo...‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. lipanj 2021. 11:04

Danas (srijeda, 20.15, HTV 2) je veliko finale nogometno-zabavnog showa Utakmica života! Sve će stati u tu jednu utakmicu u Velikoj Gorici, u kojoj kandidati reality-showa igraju protiv U-20 reprezentacije Hrvatske. Ostalo je njih 23... Od toga dvadeset igrača i tri vratara. Kao što sigurno znate, pobjednik potpisuje profesionalni ugovor s Goricom. Atmosfera je posebna, svi dečki su našpanani, svi imaju svoj san, postati nogometni profesionalac.

- Danas ujutro svi se moramo testirati na koronavirus, jer igramo protiv mlade reprezentacije, sve moram biti u maksimalnom redu, svi moramo biti negativni. Nakon testiranja krećemo za Veliku Goricu na veliko finale - kaže nam Danijel Pranjić, bivši hrvatski reprezentativac, član stožera, glavni asistent Aljoše Asanovića.

Svi očekuju debakl

Kaže nam da je već izabrano udarnih jedanaest za utakmicu, ali sastav se još ipak ne može kazati, sve ćete vidjeti u izravnom prijenosu HTV-a.
- Ima nekoliko kandidata koji su pokazali kvalitetu. U svakom slučaju, bilo je zanimljivo na kampu u Opatiji. Podsjetio sam se nekih stvari koje sam prošao kroz karijeru. Naravno, svi ti naši kandidati nisu se nikad susretali s profesionalnim načinom života. Ali bilo je lijepo vidjeti kako reagiraju, kako se ponašaju kad ih ispravljaš u nekim greškama. Vidjeti ćemo kako će sve na kraju izgledati. Ja bih bio najsretniji da naš pobjednik showa napravi neku pravu karijeru. Kakva će ona biti? Na kraju će sve biti do njega. Mi smo pomogli koliko smo mogli. Bilo je jako malo vremena - priča nam Pranjić

image
Utakmica zivota
Facebook/utakmica Zivota

Naravno, biti će večaras zgodno vidjeti kako će se ti dečki suprostaviti mladoj hrvatskoj reprezentaciji.
- Nitko vjerojatano ne očekuje da ćemo mi nešto napraviti. Mislim da svi očekuju da će naši kandidati na utakmici doživjeti - debakl! Ali prema onome što sam ja vidio, mislim da neće biti debakl. Ovisi naravno kako će reprezentacija ući u utakmicu. Ali naravno, ovisi i kako ćemo mi ući u utakmicu. Najbitnije jest hoće li se naši kandidati uplašiti ili ne. Ako se ne uplaše, ako izdržimo prvih petnaest-dvadeset minuta, onda može biti zanimljivo.
Kad smo Pranjića pitali što znači da će biti zanimljivo, nasmijao se...
- Nećemo mi pobijediti, naravno. To nitko od nas ne očekuje. Ali eto jednog mog predviđanja... Ako recimo prvo poluvrijeme završi s recimo 0:0, mislim da će to već biti naša velika pobjeda! Za sve te kandidate i za sve nas u stručnom stožeru. Međutim, nešto zaista želim naglasiti, ponoviti, kako hoćete. Držim da ćemo to i vidjeti večeras. Ima kvalitete koja će se moći nositi s našim mladim reprezentativcima.

Rekordna gledanost

Kazat će Pranjić da će na kraju sve ovisiti o dečkima koji su prošli opatijski kamp.
- Sve je u njihovim glavama, hoće li uspjeti napraviti taj korak, napraviti nešto u životu, u nogometu, u svojim karijerama. Mi smo ih do sada usmjeravali, a to ćemo napraviti i večeras u njihovoj najvažnijoj utakmici života. Ono što mi je bilo posebno drago za vidjeti jest činjeniva da su dečki svo ovo vrijeme upijali savjete kao spužva. Vidio sam u njihovim očima kako su slušali s pozornošću, kako su se trudili. Pa to je već na naki način pobjeda svih nas koji smo sudjelovali u svemu ovome, Napravili smo dobar posao kad je kompletni projekt u pitanju. Nadam se da će ovaj show zaživiti i da će se održavati svake godine - zaključio je Pranjić
Večras budite uz HTV 2. Svi očekuju ogromnu gledanost, jer je gledanost rasla iz emisije u emisiju. Izravni prijenos utakmice trebao bi oboriti rekord gledanosti.

Linker
04. svibanj 2024 03:07