OSCAR DEL POZO Afp
(NE)OČEKIVANO?

‘Treba znati kad pustiti gov*a da odu‘ Potjerani nogometaš Barce uzburkao strasti, pa objasnio svoj potez

Neke ovakva reakcija velike zvijezde iz susjedstva nije nimalo iznenadila...
Piše: SNObjavljeno: 28. listopad 2021. 17:18

Nedugo nakon što je Ronald Koeman potjeran iz Barcelone, oglasio se igrač kojeg je prekrižio tijekom svog mandata na Camp Nouu.

Navijači Barcelone zbog loših su rezultata, ali i neuvjerljive igre tjednima tražili smjenu nizozemskog trenera, a kada je klub nakon poraza od Rayo Vallecana (1-0) konačno odlučio ispuniti njihovu želju, zadovoljnih nije nedostajalo. Među njima je definitivno bio i Miralem Pjanić, a njegova posljednja objava na Instagramu prilično je uzburkala strasti.

Bosanskohercegovački veznjak se, podsjetimo, nikako nije uspio nametnuti Koemanu te je nakon dosta neizvjesnosti oko svoje budućnosti iz Barcelone proslijeđen na jednogodišnju posudbu u Bešiktaš.

"Treba znati kad pustiti gov*a da odu", navodno je napisao Pjanić na Instagramu, a nakon što je objavu uklonio objasnio je kako se to nije odnosilo na nedavno smijenjenog Koemana.

- U svijetu kada su sve oči zalijepljene za ekrane, lako je pogrešno citirati nekoga i vaditi stvari iz konteksta. Za vrijeme svoje karijere nikada nisam namjerno, direktno ili indirektno htio nekoga uvrijediti. Odgojen sam da poštujem svakog. I namjeravam to raditi u svakom smislu. Ronaldu Koemanu želim svu sreću u budućim putovanjima. Ja ću se nastaviti fokusirati na to da dajem najbolje za svoju momčad.

Linker
07. svibanj 2024 09:38