RONALD GORSIC/CROPIX
NIJE SKRIVAO EMOCIJE

Trener Šerifa: ‘Čitao sam Krznarov intervju, nakon toga nisam ni trebao razgovarati s igračima‘

‘Ja sam trenutno najsretniji čovjek! Dobro smo analizirali Dinamo, pa vidjeli ste našu igru...‘
Piše: Tomo Ničota, SNObjavljeno: 26. kolovoz 2021. 07:37

Šerif slavi povijesni uspjeh. Nakon dvije utakmice s Modrima, klub u kojeg se godinama ozbiljnije ulaže izborio je ulazak u skupine Lige prvaka.

Moldavci u ova dva susreta s Dinamom nisu primili niti jedan pogodak. Na domaćem terenu zabili su čak tri, dok je sinoć u Maksimiru bilo 0-0.

Njihov trener Jurij Vernidub bio je presretan, nije skrivao emocije.​

- Ja sam trenutno najsretniji čovjek. Kad sam dolazio u Šerif, dolazio sam samo s mišlju da igramo Ligu prvaka. I moj se san ostvario, to je bio rad čitave momčadi, zajedno sa svima u klubu. Bio nam je težak put od samog početka, ponosan sam na ovaj rezultat, šest pobjeda, dva remija, zabili smo 14, a primili dva gola. To puno govori o nama, sretan sam i s ovom utakmicom. Čitao sam intervju trenera Damira Krznara, koji je rekao da ne želi doći do penala, nego riješiti utakmicu prije. I zato nije bilo potrebe da razgovaram posebno s igračima, oni su bili motivirani i napravili posao. Dobro smo analizirali Dinamo, to pokazuje rezultat, vidjeli ste našu igru i pobjedu, zaslužili smo igrati u Ligi prvaka. Koga bih htio u Ligi prvaka? Nekoga iz TOP 5, da najbolji igrači dođu u Tiraspol, jer tamo još nisu bili - kazao je trener Šerifa nakon ogleda na Maksimiru.

Linker
25. travanj 2024 07:41