ANTE CIZMIC/CROPIX/AFP
DA SE NAJEŽIŠ

Tribine ovacijama pozdravile Mandžukića i Subašića, a onda je Mišo bacio Poljud u potpuni delirij...

Nazočnost bivših asova Vatrenih podigao je atmosferu pred utakmicu i zagrijao navijače
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. rujan 2021. 21:16

Suba, Suba... Mandžo, Mandžo orilo se Poljudom kao u najboljim igračkim danima nekadašnjih veličina Vatrenih. Danijel, Subašić i Mario Mandžukić priključili su se navijačima isprativši utakmicu Hrvata i Slovenaca sa tribina splitskog stadiona.

- Pozdravite na zapadnoj tribini našeg zadarskog junaka - ushićeno je zborio Frano Ridjan u mikrofon na Poljudu.

Ovacijama je dočekan Subašić, ali ništa manje nije bilo ni oduševljenje kada je Ridjan najavio i drugog asa.

- I sada... Mandžo, Mandžo. Idemo još jednom treći put za umirovljenje !

Nazočnost bivših asova Vatrenih podigao je atmosferu pred utakmicu, zagrijao navijače, a onda se sa razglasa začuo onaj poznati glas.

- I još jedna pjesma da Poljud zapjeva. Idemo Mišo

Ako me ostaviš, evergreen Miše Kovača, bacio je Poljud u delirij. Pun istok i zapad pjevali su s Mišom. Atmosfera da se čovjek naježi. Vjerojatno je zapjevao i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović koji je susret pratio u društvu splitskog gradonačelnika Ivice Puljka.

Na tribinama smo zamijetili i bivšeg izbornika Antu Čačića, kompletno čelništvo HNS-a predvođeno Marijanom Kustićem, te niz poznatih osoba iz javnog života, poput Tomislava Bralića iz klape Intrade s kojim su navijači rado fotografirali. Veliki je događaj utakmica reprezentacije na Poljudu, pa iako nije bio u svečanoj loži nazočio je i predsjednik Hajduka. Lukša Jakobušić utakmicu je gledao sa istočne tribine zajedno sa čelnikom Akademije splitskog kluba, Borom Primorcem.

Linker
02. svibanj 2024 04:49