THOMAS COEX Afp
NIJE IM SJELO

U Realu zavladao totalni bijes: ‘Odlično, sad kad se on oporavi mogu ga uzeti nazad u savršenom stanju‘

Trenutačno su kod Reala ozlijeđeni Alaba, Bellingham, Tchoauméni, Mendy, Camavinga i Ceballos
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. rujan 2024. 14:23

U Real Madridu su bijesni nakon nove ozljede igrača u reprezentativnom dresu. Ovaj put stradao je Brazilac Eder Militao koji je na treningu zaradio nezgodan udarac u mišić zbog kojeg će s terena izbivati oko dva tjedna.

‘‘Ako je Militaova ozljeda tek malo više ozbiljnija nego što se čini, nadamo se da će se savršeno oporaviti da ga reprezentacija može uzeti natrag u dobrom stanju za točno mjesec dana‘‘, poručili su iz Reala.

Svi klubovi imaju sličnih problema, no španjolski prvak već neko vrijeme vodi bitku s FIFA-om i UEFA-om. U Realu smatraju da nema smisla što reprezentacije iz mjeseca u mjesec uzimaju svoje žrtve u vidu ozljeda igrača koje klubovi skupo plaćaju.

Trenutačno su kod Reala ozlijeđeni Alaba, Bellingham, Tchoauméni, Mendy, Camavinga i Ceballos, sad im se priključio i Militao, a nakon reprezentativne stanke Los Blancose očekuje sedam utakmica u samo 20 dana.

Trener Carlo Ancelotti strahuje da se popis ne proširi, što je vrlo lako moguće jer svi Realovi reprezentativci imaju još jednu utakmicu...

Linker
06. rujan 2024 22:27