Srbija u-19

 Screenshot
KONTROVERZNA ODLUKA

Vapaj iz Srbije: ‘Ovo je krađa!‘ Pogledajte kako su susjedi zabili najljepši gol pa ispali s Eura

Za održavanje šansi su trebali pobjedu protiv vršnjakinja iz Engleske, ali su odigrale samo 1:1
Piše: SNObjavljeno: 17. srpanj 2024. 22:30

Ženska nogometna reprezentacija Srbije do 19 godina praktički je ispala s Europskog prvenstva. Za održavanje šansi su trebali pobjedu protiv vršnjakinja iz Engleske, ali su odigrale samo 1:1.

Srpkinje su bile na pragu velike pobjede, no gol za 1:1 su primile u 90. minuti. Povele su u 68. minuti fantastičnim pogotkom Nine Matejić. Ona si je sama stvorila priliku za udarac i matirala englesku vratarku.

Gol Engleske došao je iz sumnjivog kaznenog udarca pred sami kraj susreta. Lopta je u ruku pogodila Milicu Stojić, a sutkinja iz Finske je procijenila da se radi o najstrožoj kazni. Dojam na snimci je da je ruka bila uz tijelo, no sutkinja je imala drugačije mišljenje. Sigurna izvođačica bila je Mia Enderby koja je svojim golom praktički izbacila Srbiju s turnira.

SPORNI KAZNENI UDARAC POGLEDAJTE OVDJE

U skupini A Francuska ima 6 bodova, Engleska 4, Srbija 1, a Litva 0. U posljednjem kolu 20. srpnja Srbija igra protiv Litve. Ostaje im tanka nada za polufinale, a to je da Engleska uvjerljivo izgubi od Francuske, a Srbija uvjerljivo savlada Litvu. Engleska trenutno ima gol razliku +10, a Srbija -2.

Linker
05. rujan 2024 16:53