DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
ENGLEZI SE RASPISALI

Vatreni na meti europskih velikana: Arsenal, Liverpool i Milan žele dovesti bivšeg dinamovca

Talijani tvrde kako ga u klubu ne bi pustili za manje od 20 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 04. svibanj 2021. 12:15

Karijera reprezentativca Vatrenih Josipa Brekala polako, ali sigurno ide uzlaznom putanjom. Nakon što je prije pet godina napustio Maksimir i otišao u redove Wolfsburga, bivši dinamovac igra odlično i sve više spominje se odlazak u neki od europskih velikana.

Brekalo je prošle sezone u 41 utakmici postigao sedam pogodaka i upisao jednako toliko asistencija, a sada su za njega interes pokazali Arsenal i Liverpool, barem ako je za vjerovati medijima na Otoku. Jurgen Klopp mogao bi na kraju sezone ostati bez Mohameda Salaha, a kao potencijalna zamjena spominje se i hrvatski reprezentativac.

Dortmundov Jordan Sancho prvi je izbor kluba sa Anfielda, ali odmah nakon njega u redu stoji Vatreni koji bi Redsa koštao oko 20 milijuna eura što bi bilo sasvim prihvatljivo u ovakvoj situaciji. Talijanski Calciomercato navodi kako je za Hrvata interes pokazao i Arsenal koji također ima nekoliko opcija.

image
DANIEL ROLAND Afp

Ne uspiju li Topnici realizirati transfer Martina Odegaarda ili Juliana Brandta, Brekalo se nameće kao jedna od alternativa. Osim Arsenala i Liverpoola Brekala prate i Atletico, Roma, ali i Milan gjde nisu pretjerano zadovoljni učinicima Castilleja i Saelemaekersa.

Valja istaknuti kako Brekalo prema Transfermarktu trenutačno vrijedi 12 milijuna eura, ali su Talijani još prošle sezone govorili kako ga u Wolfsburgu ne bi pustili za manje od 20 milijuna eura.

Linker
26. travanj 2024 09:16