Vincent Aboubakar

 SERHAT CAGDAS/AFP/PROFIMEDIA
ZBOG ‘nekompatibilnosti‘

Velika čistka u klubu bivšeg Vatrenog: Iz momčadi uklonjena čak petorica stranih igrača

Nakon 15 kola prvenstva "Crni orlovi" zaostaju čak 14 bodova za druga dva velika istanbulska kluba
Piše: HinaObjavljeno: 11. prosinac 2023. 12:17

Kapetan kamerunske selekcije Vincent Aboubakar je među pet stranih igrača koje je Besiktas otpustio zbog razočaravajućih igara, objavio je u ponedjeljak turski klub.

"Vincent Aboubakar, Francuz Valentin Rosier, Bjelokošćanin Eric Bailly, Alžirac Rachid Ghezzal i Kamerunac Jean Onana uklonjeni su iz momčadi zbog loših nastupa i nekompatibilnosti unutar momčadi", rekao je klub za koji nastupa Ante Rebić i koji je trenutno peti u Turskoj ligi.

Novi predsjednik kluba, Hasan Arat, rekao je u ponedjeljak za AFP da je spreman rastati se od nekih od ovih igrača u zimskom prijelaznom roku ako se ukažu "dobre prilike".

"Naš prioritet broj 1 je izgraditi bolju momčad. Popunit ćemo rupe u našoj momčadi tijekom zimske stanke," rekao je bivši košarkaš i biznismen, koji je prošlog tjedna preuzeo vodstvo Bešiktaša.

Nakon 15 kola prvenstva "Crni orlovi" zaostaju čak 14 bodova za druga dva velika istanbulska kluba, Fenerbahçeom i Galatasarayem, koji su izjednačeni na vrhu ljestvice.

Među svojim ciljevima predsjednik Bešiktaša želi sklopiti ugovor s Paris Saint-Germainom kako bi potaknuo dolazak mladih igrača iz trening centra francuskog kluba u Istanbulu.

Linker
28. travanj 2024 14:29