Mauro i Wanda Icardi

 INSTAGRAM Instagram
PLIJENE POZORNOST

Veza o kojoj priča čitavi svijet dobila totalni zaokret! Icardi potpisao suludi ugovor samo da zadrži Wandu

Icardija čekaju još brojni milijuni eura koje tek treba zaraditi. Nije da Wanda nema razloga ostati
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2021. 21:53

Vijest zvuči pomalo nevjerojatno čak i za Maura Icardija i njegovu suprugu Wandu, koji svojim burnim brakom već godinama uveseljavaju nogometni, ali i dobar dio nenogometnog svijeta.

Napadač PSG-a potpisao je ugovor kojim je sav prihod i imovinu prenio na suprugu Wandu Naru kako bi spasio brak. Tako tvrdi TyC Sports. Kako bi vratio Wandu, Argentinac joj je dao prava na svoje ugovore (sadašnje i buduće), kao i na svu svoju imovinu do 2050. godine.

Prije toga u medijima su se pojavile informacije da je Wanda promijenila odluku da ostane sa suprugom i da mu oprosti prevaru, te da je odlučila prekinuti brak i sve veze s njim. Sve je "zakuhala" Icardijeva navodna ljubavnica China Suarez, koja mu je slala intimne fotografije, barem tako ide priča. K tome su navodno imali zakazan spoj u Parizu, što Icardi dakako opovrgava.

image
Federico Pestellini/panoramic/bestimage/profimedia

Ako je istina da je Icardi spreman potpisati ugovor koji bi malo tko na svijetu potpisao, onda bi mu se fatalna Wanda čak i mogla vratiti. Icardija čekaju još brojni milijuni eura koje tek treba zaraditi. Nije da Wanda nema razloga ostati...

Linker
14. travanj 2024 21:51