Mario Gavranović u dresu Švicarske
 PETRAS MALUKAS Afp
JOŠ UVIJEK TRPA

Video: Bivši dinamovac briljirao u jednoj od luđih utakmica ove sezone, svoj nastup okrunio sjajnim golom

Bivši napadač ‘Modrih" je u utakmici Alanyaspora i Kayserispora zabio gol i upisao dvije asistencije
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2021. 13:28

Ljubitelji nogometa u Turskoj su u devetom kolu tamošnjeg prvenstva mogli uživati u pravoj nogometnoj rapsodiji. Na utakmici Alanyaspora i Kayserispora je palo čak devet golova, a domaći sastav je pobijedio sa 6:3.

Iako je Kayserispor doživio težak poraz, gosti mogu biti zadovoljni svojim napadačem Marijem Gavranovićem koji je ovog ljeta stigao iz Dinama. Gavranović je zabio gol i upisao dvije asistencije i tako pokazao da će biti veliko pojačanje za turski sastav.

"Čim sam došao ovdje osjetio sam navijačku euforiju, lijepo su me dočekali, klub ima kvalitetan trening-kamp i visoke ambicije. Predsjednica koja je došla u klub prije nekoliko godina sredila je malo situaciju, posložila stvari i sad su porasle i ambicije. Želja je da se ove sezone borimo za više pozicije na ljestvici, pokušat ćemo biti što kompetitivniji. Ne poznajem još sve igrače, znam otprije jedino Kvržića, ali vjerujem da ćemo biti kvalitetna momčad i da ćemo uistinu biti bliže gornjem nego donjem dijelu ljestvice", rekao je Gavranović za Sportske novosti nakon transfera pa dodao:

"Bila je prije Kayserija još jedna dobra ponuda, međutim, tada smo odlučili da je nećemo prihvatiti. Niti ja, niti Dinamo. Tek je završio Euro, bio sam još pod tom euforijom, fokusirao se na početak nove sezone, očekivao sam, kažem, da će biti drukčije. Kad sam vidio da to nije tako, iskreno, počeo sam i ja pritiskati agenta da pokuša pronaći neku opciju, da vidimo što ćemo. Pojavio se Kayserispor, meni prihvatljiva ponuda, ovog puta niti klub nije bio protiv i, eto, dogovorili smo transfer."

Sada je zabio i prvi pogodak i pokazao da može puno dati novome klubu. Njegov prvi gol za Kayserispor možete pogledati OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 22:28