Danijel Pranjić

 Screenshot
ČUDNO PONAŠANJE

VIDEO Bivši Vatreni kakvog još niste vidjeli: Danijel Pranjić održao jednu od najbizarnijih press konferencija

Za hrvatskog stratega i bivšeg reprezentativca “Vatrenih” je ovo bio debi na klupi GOŠK-a
Piše: SNObjavljeno: 20. kolovoz 2024. 08:51

Nogometaši Sarajeva su nastavili svoj niz od tri uzastopne pobjede na startu bosanskohercegovačke Wwin lige. U dvoboju između dvojice hrvatskih trenera, Zorana Zekića i Danijela Pranjića, Zekić je izašao kao pobjednik jer je njegova momčad svladala GOŠK Gabelu s 3:1.

Sarajevo je već u 27. minuti došlo do velike prednosti s obzirom da je izravni crveni karton za gostujuću momčad dobio Enes Sipović. “Bordo” momčad je svakako dosta snažnija od GOŠK-a te je znala iskoristiti prednost od igrača više.

U 41. minuti je Renan Oliveira zabio za 1:0, dok je Giorgi Guliashvili u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela udvostručio prednost svojim već četvrtim prvenstvenim golom sezone. Na 3:0 je u 69. minuti povećao Hamza Čataković. Počasni pogotak za goste je nekoliko minuta kasnije postigao Ivan Ikić.

Za hrvatskog stratega i bivšeg reprezentativca “Vatrenih” Danijela Pranjića je ovo bio debi na klupi GOŠK-a, a da je bio jako ljutit poslije poraza, pokazao je na press konferenciji s koje je ekspresno otišao.

PRESSICU POGLEDAJTE OVDJE

- Nemam ništa za reći o utakmici. Došao sam na press i to je to. Došao sam iz poštovanja prema vama, poštujem što ste tu, ali vi morate poštovati ovo. Naravno da razlog postoji, ali ne bih ulazio u to. Mislim da ste vidjeli cijelu utakmicu. Čestitam Sarajevu na pobjedi. Okrećemo se drugoj utakmici - kratko je rekao nekadašnji hrvatski reprezentativac te zatim napustio dvoranu gdje se održavala konferencija.

Pranjić je posljednji trenerski posao u BiH imao u Slobodi iz Tuzle, s kojom nije uspio izboriti ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Linker
05. rujan 2024 11:17