WOLFSTONE-PHOTO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Wolfstone-photo/imago Sportfotodienst/profimedia
U IZVRSNOJ FORMI

VIDEO: Mladi Vatreni kuca na Dalićeva vrata i nastavlja trpati kao na traci! Pogledajte novi fantastičan pogodak

Ovim 14. pogotkom izdvojio se na sedmome mjestu ljestvice strijelaca
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2024. 15:33

Hrvatski napadač Igor Matanović u sjajnoj je formi. 21-godišnji ofenzivac rođen u Hamburgu, a porijeklom iz Slavonskoga Broda, postigao je već 14. gol u 2. Bundesligi, uz četiri asistencije.

Njegov je Karlsruher u 31. kolu stigao u goste Nürnbergu i upravo je mladi nogometaš u 37. minuti jedinim pogotkom na utakmici donio pobjedu petoplasiranoj momčad njemačke druge lige.

Mladi Vatreni je sjajno pratio akciju i na Wanitzekovu povratnu loptu reagirao odlučno - ljevicom je isprve pogodio same rašlje protivničkoga gola. Matanović je igrao do 84. minute kada ga je zamijenio Lars Stindl.

MATANOVIĆEV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

O njegovim smo napadačkim kvalitetama već u nekoliko navrata pisali na našem portalu, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Sada se sve češće spominje njegov angažman u reprezentaciji jer izbornik Zlatko Dalić već odavno traži svježe ofenzivno rješenje uoči predstojećeg Eura 2024. u Njemačkoj.

Igor Matanović je igrač Eintrachta na posudbi u Karlsruheru. Prije dvasesetak dana potpisao je novi petogodišnji ugovor s klubom iz Frankfurta čiji će dres konačno nositi u sljedećoj sezoni. Ovim 14. pogotkom izdvojio se na sedmome mjestu ljestvice strijelaca. Čelnu poziciju drži Haris Tabaković iz Herthe Berlin koji se 21 put ove sezone upisao u strijelce.

Linker
28. travanj 2024 15:51