NOUSHAD THEKKAYIL/NURPHOTO/SHUTT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Noushad Thekkayil/nurphoto/shutt/shutterstock Editorial/profimedia
ZLOČESTI DEČKO

VIDEO Najprljaviji nogometaš svijeta, godinama maltretira zvijezde: Ronalda doveo do ludila, udario Messija...

Osim sukoba s Ronaldom i Messijem, obračunao se i sa marokanskim reprezentativcem Hakimom Ziyechom
Piše: Lucijan OžegovićObjavljeno: 17. travanj 2024. 21:08

U polufinalu Saudijskog superkupa, momčad Al-Hilala je svladala Al-Nassr rezultatom 2-1. Meč je obilježio crveni karton zvijezde Al-Nassra i jednog od najpopularnijih nogometaša današnjice, Cristiana Ronalda.

Portugalac je zaradio isključenje tako što je udario protivničkog igrača, Alia Al-Bulayhija, laktom u prsa. Mnogi smatraju kako crveni karton nije bio zaslužen, te da je isprovociran od strane suparničkog igrača kojem nije strano biti u središtu konflikta.

Ali Al-Bulayhi se već nekoliko puta našao u središtu javnosti. Naime, u grupnoj fazi SP u Katru 2022. godine, u okršaju Saudijske Arabije i Argentine, Al-Bulayhi je udario Messija po leđima te mu je prijetio i vrijeđao ga, što je izazvalo burnu reakciju Argentinca.

Osim sukoba s Ronaldom i Messijem, Al-Bulayhi se obračunao i sa marokanskim reprezentativcem Hakimom Ziyechom, kao i sa Sadiom Maneom, zvijezdom Al-Nassra i senegalske reprezentacije.

Mnogi Al-Bulayhia smatraju jednim od najomraženijih nogometaša na svijetu, te su česte usporedbe s iskusnim španjolskim stoperom kratkog fitilja, Sergiom Ramosom.

Linker
17. travanj 2024 21:09