NELSON ALMEIDA Afp
COVID KAOS

VIDEO: Nestvarne scene u Sao Paulu! Brazilske vlasti potjerale argentinske nogometaše usred utakmice

Susret je prekinut kada su djelatnici brazilskih vlasti upali na teren i onemogućili nastavak
Piše: SNObjavljeno: 05. rujan 2021. 22:13

Vječiti okršaj Brazila i Argentine iščekivao se tjednima, a novi dvoboj bio je na rasporedu u nedjelju u sklopu kvalifikacija za SP 2022.

Međutim, već u poslijepodnevnim satima došlo je do skandala kada su četvorica argentinskih nogometaša dobili zabranu igranja zbog lažiranja COVID protokola.

Nogometaši Argentine Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovani Lo Celso i Cristian Romero igraju u Premiershipu, a brazilskim su vlastima rekli da u posljednje vrijeme nisu boravili na engleskome tlu.

VIDEO SPORNE SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE.

Kasnije je došlo do obrata i utakmica je počela s trojicom od njih četvorice u sastavu (E. Martinez, Lo Celso i Romero), no u 8. minuti dogodio se nezapamćen trenutak. Susret je prekinut kada su djelatnici brazilskih vlasti upali na teren i onemogućili nastavak igranja.

image
NELSON ALMEIDA Afp

Prvo je nastalo koškanje pored terena, verbalno su se sukobili djelatnici u odijelima s maskama na licima, da bi u nekom trenutku jedan dužnosnik ušao na travnjak i potpuno onemogućio nogometašima nastavak utakmice.

image
NELSON ALMEIDA Afp

Argentinci Otamendi i Acuna čak su ga pokušali izgurati s terena, no revni je dužnosnik uzvratio odguravanjem.

image
NELSON ALMEIDA Afp

Sa strane su pozvani Messi i Neymar i s njima je održan obavijesni razgovor. Samo nekoliko trenutaka nakon toga Argentinci su se povukli s travnjaka i otišli u svlačionicu.

image
NELSON ALMEIDA Afp

image
NELSON ALMEIDA Afp

image
NELSON ALMEIDA Afp

Nakon gotovo sat vremena došlo je do potvrde: utakmica je suspendirana, potvrdili su iz CONMEBOL-a. Zasad se i dalje ne zna kada će se susret odigrati.

Linker
16. travanj 2024 21:21