SCREENSHOT
POBJEDA ‘BIKOVA‘

VIDEO: Pogledajte sjajnu asistenciju Vatrenog u stilu Luke Modrića, bivši hajdukovac strijelac u pobjedi LASK-a

Nakon što je "izbacio iz težišta" dvojicu suparničkih igrača, efektno je ‘vanjskom‘, pronašao glavu Piatkowskog
Piše: Mladen BarišaObjavljeno: 09. prosinac 2023. 17:15

Važne je bodove u austrijskoj Bundesligi osvojio vodeći Red Bull Salzburg. Na gostovanju u Beču "bikovi" su svladali domaći Rapid 1-0. Gol odluke u 19. je minuti postigao Poljak Kamilo Piatkowski, ali ovacije gostujućih navijača bile su upućene i hrvatskom reprezentativcu Luki Sučiću.

Nakon što je "izbacio iz težišta" dvojicu suparničkih igrača Sučić je efektno, vanjskim efeom, pronašao glavu Piatkowskog. Iako leđima okrenut prema vratima bečke momčadi Piatkowski je sjajno reagirao i iz poprilične udaljenosti glavom je loptu preusmjerio prema mreži. Bila je to druga Sučićeva sistencija ove sezone.

ASISTENCIJU SUČIĆA POGLEDAJTE OVDJE

U gostujućoj je momčadi od prve minute zaigrao i mladi reprezentativac Hrvatske, Roko Šimić. Imao je nekoliko izglednih prigoda "podebljati" pobjedu momčadi iz Salzburga, ali nijednu nije iskoristio.

PROMAŠAJE ŠIMIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Mladi hrvatski napadač Marin Ljubičić bio je strijelac za LASK u 3-1 (0-1) gostujućoj pobjedi protiv Austrije iz Lustenaua.

Ljubičić je golom u prvoj minuti sudačke nadoknade potvrdio preokret LASK-a u Lustenauu. Domaći su poveli golom Diabyja (38), a u nastavku su Boateng (61-ag), Usor (72) i Ljubičić (90+1) preokrenuli.

Linker
02. svibanj 2024 08:50