Cristiano Ronaldo

 FAYEZ NURELDINE Afp
KAKVA JE TO PORUKA?

VIDEO: Ronaldo novim vulgarnim potezom šokirao javnost, Brozović slavio protiv Rakitića

Portugalac je već jednom imao problema zbog ovomu sličnog ponašanja, mogao bi ponovo
Piše: SNObjavljeno: 25. veljača 2024. 21:14

Na Bliskom istoku odvila se borba klasnih hrvatskih veznjaka u sklopu 21. kola saudijskog prvenstva. Marcelo Brozović i Al-Nassr pobijedili su 3:2 na gostovanju kod Al-Shababa, novog doma Ivana Rakitića.

POGOTKE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Obojica Hrvata pronašla su mjesto u startnoj postavi, Rakitić je odigrao čitavu utakmicu, a Brozović je zamijenjen u sučevoj nadoknadi. Al-Nassr poveo je golom Cristiana Ronalda u 21. minuti. Portugalac je bio precizan iz kaznenog udarca, da bi Yannick Carrasco - još jedna zvijezda europskog životopisa - izjednačio u osmoj minuti nadoknade prvog dijela, također s bijele točke.

image

Ivan Rakitić

FAYEZ NURELDINE Afp

Anderson Talisca pobrinuo se za novo vodstvo Al-Nassra u 46., Carlos Junior poravnao je rezultat u 67., a ogled je prelomio Talisca novim pogotkom u 86. minuti. Novom pobjedom drugoplasirani Al-Nassr približio se Al-Hilalu na četiri boda zaostatka, ali lider još nije odigrao svoju utakmicu 21. runde. S druge strane, Rakitićev Al-Shabab je 11. s 24 boda.

Ogled je obilježila i nova iznenađujuća scena u režiji C. Ronalda. Portugalac je proslavio pobjedu vulgarnim potezom, rukom je pokazivao u smjeru međunožja i tko zna što želio poručiti. Vjerojatno ništa lijepo, kao ni prošle godine, kada se prilikom izlaska iz igre uhvatio za isti dio tijela da bi odbrusio navijačima koji su ga provocirali skandiranjem "Messi, Messi". Sada se takvo skandiranje ponovilo, pa je i Ronaldo reagirao na sličan način. SITUACIJU RONALDA POGLEDAJTE OVDJE

image

Marcelo Brozović

Mohammed Saad/afp/profimedia

Tada je ugledna saudijska odvjetnica Nouf bin Ahmed, inače i savjetnica u međunarodnim sporovima te arbitar u službi UN-a, objavila da će tužiti Ronalda, te da ga treba potjerati iz zemlje. Hoće li sada ponovo tražiti deportaciju?

Kako bilo, Ronaldo je tada izbjegao težu kaznu. Morao je platiti tek manju, gotovo beznačajnu novčanu kaznu.

Linker
22. travanj 2024 16:58