Nogometaš je pogođen raketom na niželigaškoj utakmici u Engleskoj

 TWITTER SCREENSHOT
DOBRO JE I PROŠAO

VIDEO: Šok na Otoku! Nogometaša usred utakmice pogodila raketa s tribine, mogao je i oslijepiti

Engleska bruji o nesvakidašnjem incidentu u kojem je nogometaš mogao teško stradati
Piše: Dean BauerObjavljeno: 07. studeni 2021. 16:33

Engleski gradić Pitsex u grofoviji Essex broji tek 25.000 stanovnika, te stadiončić na kojem igra lokalni, poluamaterski nogometni klub Hashgtag United. Ovi se pak natječu u jednoj od najnižih liga u Engleskoj uopće, tamošnjoj 8. ligi. Suparnik im se zvao u spomenutoj utakmici Concord Rangers. No susret iz natjecanja koje nikad nije okupiralo zanimanje niti jednog medija, izuzev vjerojatno iz lokalnih sredina iz kojih klubovi dolaze, sada je doprlo i u međuagencijsku razmjenu nekih većih novinskih kuća. Razlog?

Jednog je nogometaša gostiju, otkriven mu je i identitet, zove se Matas Skrna, veznjak Concord Rangersa u 59. minuti pogodila raketa ispaljena s tribina. Srećom pa ga nije pogodila u glavu ili tijelo, već samo u stopalo. Sam izgred je dobro vidljiv jer se video-uradak pojavio na twitteru. Nesretni nogometaš nakon prvotnog šoka, još je koji metar odskakutao, a potom pao na travu. Pretpostavka je ipak da nema nekih težih posljedica. Utakmica je dakako istog trenutka prekinuta.

Nešto kasnije je Sky Sport izvijestio kako je Skrna imao sreću u nesreći jer je između ostalog mogao oslijepiti! Ono što je još bizarnije jest da agencije javljaju da se istog dana, riječ je bila o proteklom petku, sličan slučaj dogodio i u Irskoj. Jedino što iz Irske nema video svjedočanstva raketiranja nogometaša.

Linker
04. svibanj 2024 04:56