SCREENSHOT
TRENUTAK LUDILA

VIDEO: Sportski direktor krenuo u obračun s VAR-om, prijetio je i okupljenim snimateljima, a razlog je - banalan

‘Bio je čist penal za naš tim, koliko dugo ćemo gledati ovakve greške na terenima‘
Piše: SNObjavljeno: 14. studeni 2023. 22:25

Do kraja brazilskog prvenstva ostala su još četiri kola, a samim time i napetosti rastu jer pitanje prvaka još uvijek nije poznato. Trećeplasirani Gremio je u okviru 34. kola brazilske Serie A ugostio Corinthians, a iako su gosti slavili 1:0, imali su što reći na sudačke odluke. Posebno nakon životopisnog prvog poluvremena.

Najprije obrambenom igraču Corinthiansa Matheusu Bidu nije dosuđen jedanaesterac na što je reagirala i klupa.

Kasnije, glavni sudac dodjeljuje Bruni Mendezu direktan crveni karton i to nakon što ga je kontaktirala VAR soba.

Potpaljeni svim događajima, sportski direktor Corinthiansa Alessandro Nunes odlučio je provaliti u VAR sobu, vjerojatno sasvim ‘poštenih namjera‘. Sve su to snimili novinari, a Nunes je prišao jednom od njih i nasilno mu pokušao uzeti mobitel iz ruku.

- Bio je čist penal za naš tim, koliko dugo ćemo gledati ovakve greške na terenima.

Godine prolaze, predsjednici sudačke komisije se mijenjaju, ali stalno gledamo iste greške - rekao je Nunes za brazilski O‘Globo, a potom priznao kako je njegovo ponašanje bilo neprimjereno.

Kasnije je X-u počela kružiti snimka prekršaja zbog kojega je Mendez zaradio crveni karton. Jasno je vidljivo da je isključeno potpuno opravdano, ali očito se u Corinthiansu nisu mogli pomiriti s time.

Također, vidi se i trenutak kod kojega su u Corinthiansu tražili kazneni udarac, iako su u VAR sobi smatrali da je napadač Corinthiansa htio isprovocirati jedanaesterac.

Na koncu, pobjedu im je donio Angel Romero golom u 32. minuti, a Gremio je u 81. minuti također ostao s igračem manje nakon što je Bruno Alves zaradio crveni karton.

Linker
03. svibanj 2024 15:21